Setari Cookie-uri

Doi barbati si o poveste de viata

Povestea mea incepe cu cativa ani in urma, cand mi-am inceput activitatea profesionala cu o jumatate de norma la o firma de calculatoare ca asistent manager al directorului general. Eram inca studenta in an terminal, urma sa-mi dau licenta, ca mai apoi sa ma angajez cu norma intreaga pe postul respectiv. Aveam douazeci de ani si eram perfect convinsa ca lumea este la picioarele mele.

Si acum, inainte de a incheia povestea mea, iar puritanele din voi si cele fara de pacat vor tine mortis sa dea primele cu piatra, si sa ne ofere adevarate lectii de morala despre cum ar trebui sa ducem un trai dupa canoanele bisericesti, vreau sa va spun ca nu am scris aceste randuri pentru a cere sfaturi, le-am scris pur si simplu cu titlul de confesiune……nu o stie nimeni, nu am gasit nicio prietena careia sa-i pot spune deschis toate acestea, o stiu doar eu si el….

Acum, uitandu-ma la botul acesta de om care doarme linistit in patutul lui, as incheia spunandu-va ca daca ar fi sa ma intorc in timp, nu as schimba nimic din ceea ce mi s-a intamplat, nu as lua alte decizii decat cele deja luate, doar pentru minunea asta mica care a aparut in viata mea.

Orsineus

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.