Setari Cookie-uri

Iubesc o femeie cu 20 de ani mai in varsta!

M-am saturat sa tot aud o gramada de fete care se plang ca barbatii sunt rai si mincinosi! Adevarul e ca fetele stiu sa minta mult, mult mai bine, acesta fiind si motivul pentru care am suferit de atatea ori. Da, uite ca exista si tipi care sufera! Si poate chiar mai multi decat va imaginati sau poate stiti ca noi suferim si faceti intentionat, pentru ca sunteti crude si sadice.

Pana la urma, am ajuns sa avem o relatie care dureaza si acum, plina de dragoste. Nici nu va puteti imagina… e complet diferita de toate fetele pe care le-am avut pana acum. Sofisticata, deosebita, e o placere sa dispar cu ea in weekend-uri, in hoteluri luxoase, unde ea pleaca foarte des in interes de afaceri. Am inceput sa prind gustul lucrurilor care ii plac si ei… bauturi rafinate, calatorii cu avionul, haine de marca; totul in jurul ei e sclipitor, complet altfel decat camera mea inghesuita de la camin. Din fire, nu sunt un tip foarte gelos, asa ca incerc sa nu ma gandesc la noptile in care doarme acasa, langa sotul ei, care este, din tot ce mi-a povestit Elena, un munte de indiferenta, mult prea preocupat de afacerile si averea lui. Asta e un lucru bun pentru mine, pentru ca asa putem sa stam mult timp impreuna si sa avem o relatie aproape ca oricare alta, insa mult mai palpitanta.

Prietenii mei s-au obisnuit pana la urma cu relatia mea, chiar daca la inceput spuneau ca sunt nebun, ca e casatorita, ca daca isi da seama sotul si ma cauta? Ei, uite ca a trecut un an si nu s-a intamplat nimic rau, chiar din contra… numai si numai lucruri bune. Ea imi spune mereu cat de fericita o fac, ca o ajut sa se relaxeze si sa nu se mai gandeasca la sutele de probleme pe care le are in fiecare zi… Cat despre mine, ce pot sa mai spun, decat ca traiesc o viata asa cum nici nu-mi imaginam, ca am vizitat o multime de locuri din strainatate, eu, care nici nu zburasem niciodata cu avionul pana sa o cunosc pe Elena! Am fost in Paris, Roma, Londra, Chicago, Amsterdam, Praga, Moscova, Berlin… dar pe unde n-am fost cu aceasta femeie care, sincer sa fiu, mi-a schimbat viata!

Chiar daca nu pot s-o prezint parintilor, nu ma deranjeaza atat de tare; le mai spun ca ies cu amice, colege, dar ca n-am nimic stabil. Ei oricum n-au cum sa inteleaga, au trait in alte vremuri si ei nu stiu cat de mincinoase si materialiste sunt fetele din ziua de azi, cat de greu e sa ai o relatie daca nu esti nici bogat, nici genul de tip care sa vrajeasca non-stop, pentru ca fetelor de varsta mea le place sa fie vrajite, mai ales daca nu ai bani… Elena e femeia ideala pentru mine si nu ma gandesc niciodata la ce-o sa fie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.