Setari Cookie-uri

Jocuri sexy in 2

Ai chef sa petreci o noapte “altfel” cu iubitul tau. Te-ai cam saturat de mers in cluburi, uitat la filme, rontait o pizza sau popcorn si adormit imbratisati, asa ca simti nevoia sa condimentezi un pic relatia voastra cu ceva nou. Ce parere ai de cateva jocuri pentru adulti? Da, exista si asa ceva si avantajul este ca le poti pune in practica in intimitate si ca aceste jocuri simpatice pot reprezenta un preludiu mai… neobisnuit, dar cel putin la fel de hot ca si cel de pana acum.

O alta metoda este sa renuntati la spiritul afacerist al acestui joc si sa-l jucati intr-un stil mai… sexy! Iubitul tau si-a cumparat cateva casute sau un hotel dintr-un anumit patratel si tu trebuie sa-i platesti chiria? Propune-i mai bine sa transformati fiecare 10 dolari Monopoly intr-un minut de placere, petrecute asa cum vrea el – si isi va dori cu siguranta sa ii datorezi din ce in ce mai mult.

Fazanul erotic


Probabil ca te-ai distrat de multe ori incercand sa gasesti cuvinte care incep cu o anumita litera, in copilarie sau adolescenta. Atunci incepe, alaturi de iubitul tau, un joc fazan transformat peste noapte in joaca pentru copiii ceva mai mari! Daca se opreste la litera B, de exemplu, trebuie sa te gandesti la o parte a corpului care incepe cu acea litera… cum ar fi “buze”, iar el e obligat sa te sarute in acel loc! Suna promitator si 100% hot, nu-i asa?

Cosuletul cu bunatati


Duceti-va fiecare la cumparaturi si umpleti un cosulet cu cateva lucruri pe care vi le imaginati ca fiind perfecte pentru o seara petrecuta cu persoana iubita: vin, ciocolata, carti de joc, frisca, prezervative cu diverse arome, chiar si catuse… lasa-ti imaginatia sa zburde si incurajeaza-ti si iubitul sa faca la fel! Dupa aceea, intalniti-va pe teritoriu comun si impartiti prada: alegeti din cele doua cosulete toate lucrusoarele pe care le puteti folosi intre asternuturi, apoi indepliniti-va reciproc fiecare fantezie pe care o aveti!

Acum nu mai ai de facut decat sa alegi unul sau mai multe dintre cele cinci jocuri sexy ce se joaca in doi si sa-ti rezervi o seara speciala in care sa-ti explorezi, alaturi de iubitul tau, latura ludica si, in aceeasi masura, sexy!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.