Setari Cookie-uri

Mama lui ne-a despartit!

Inca din prima zi a relatiei noastre, mama lui Liviu a fost o prezenta constanta, intr-un fel sau altul. Fie ca-l suna sa-l intrebe unde si cu cine este atunci cand stia foarte bine ca este cu mine, fie ca ii impunea sa ajunga acasa la o anumita ora pentru a o ajuta cu o treaba marunta tot atunci cand stia dinainte ca va fi cu mine, niciodata nu a existat o limita intre timpul pe care-l petrecea cu mine si timpul pe care-l petrecea cu ea.

Cu toate astea, eu incepusem sa ma indragostesc cu adevarat de Liviu. Ne intalneam aproape in fiecare zi si relatia noastra se dezvolta foarte repede. Simteam amandoi ca putem avea incredere unul in celalalt si vorbeam lucruri pe care nu le mai spusesem nimanui, chiar si despre relatiile vechi, despre dezamagiri, despartiri, asteptari, sex de o noapte… tot ce putea fi discutat s-a discutat, credeti-ma! Nu existau nici un fel de tabuuri intre noi, iar el era un tip foarte ok, deschis, destul de cuminte in comparatie cu badaranii de care am avut parte de atatea ori, inteligent, dar, ca majoritatea barbatilor, nu prea se omora cu romantismul sau initiativele, asa ca tot eu am fost cea care a facut primul pas atunci cand am trecut la una dintre cele mai importante parti ale unei relatii… sexul! L-am invitat la mine intr-un weekend, cand colegele mele de camera erau plecate la parinti si am trecut la fapte fara sa asteptam prea mult. Chiar ne intelegeam perfect, aproape numai din priviri. Duminica la 8 dimineata, dupa o noapte frumoasa, l-a sunat mama lui si i-a spus sa vina urgent acasa, pentru ca trebuie sa plece impreuna la cumparaturi. Eu abia ma dezmeticisem din somn si ne-am luat la revedere pe fuga, insa mi-ar fi placut sa stea cu mine toata ziua, ceea ce nu s-a putut, bineinteles. Episodul s-a mai repetat de cateva ori, de fapt, de fiecare data cand il invitam sa ramana peste noapte, mama lui ne trezea cu noaptea in cap si il chema de urgenta acasa.

Dupa vreo doua luni, Liviu a venit foarte entuziasmat la intalnire si mi-a spus ca mama lui e nerabdatoare sa ma cunoasca. Mi s-a pus un nod in gat, am incercat sa zambesc, dar pana la urma i-am marturisit ca imi fac griji serioase in legatura cu aceasta intalnire. Imi rasuna si acum in minte cuvintele lui, spuse cu un zambet larg pe fata: “Puiule, n-ai de ce sa-ti faci griji. Mama mea e o femeie nemaipomenita, te va iubi si ea la fel ca mine!” M-am mai linistit si am inceput sa ma pregatesc sufleteste pentru pranzul de duminica pe care aveam sa-l iau impreuna cu mama si tatal lui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.