Setari Cookie-uri

Ce sa faci si ce sa NU faci in pat

Atmosfera dintre voi doi se incinge, respiratia iti devine din ce in ce mai sacadata si, usor, usor, va indreptati catre dormitor, unde va incepe adevarata actiune. Care sunt limitele in pat? Ce este bine sa faci si ce este mai bine sa eviti in timpul unei partide incendiare de sex? Se apropie weekend-ul, asa ca vei avea timp sa experimentezi toate trucurile de mai jos cu partenerul tau!

Orgasmul, vesnicul mister feminin… Acorda-ti timp pentru a-ti explora propriul corp, si alaturi de partener! Invatati, atat tu, cat si el, ce te face sa te simti in al noualea cer si ce te lasa rece. Daca iubitul se chinuie cu un sex oral undeva pe langa clitoris, iar tu nu simti absolut nimic, explica-i fara jena cum sta treaba. Politetea nu are ce cauta in pat! Este un lucru absolut normal ca femeile sa ajunga mai greu la orgasm decat barbatii, acesta fiind motivul pentru care trebuie sa-ti aloci mai mult timp in timpul unei partide de sex. Iar lui ar fi bine sa-i placa sa-ti ofere un orgasm adevarat!

Ce sa nu faci

In pat, renunta la bijuteriile masive si diferitele zorzoane, intrucat il poti zgaria (mai mult decat ti-ai dori). In special daca te joci cu “bijuteriile” lui, iti va multumi daca vei renunta la ale tale! Poti purta un colier delicat, o pereche de cercei sau o bratara draguta, insa incearca sa te limitezi la atat.

Nu te gandi la ex! Chiar daca fostul era un armasar in pat si te facea sa innebunesti de placere, acorda-i si actualului o sansa. Opreste comparatiile ce curg fara incetare in mintea ta si mai bine dezvaluie-i omului de langa tine secretele corpului tau – sau, si mai bine, acorda-i unda verde in explorarea taramului tau necunoscut! Cine stie ce surprize orgasmice ai putea avea…

Nu renunta la prezervativ! Micul tau companion iti va fi de folos in prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, mai ales daca nu il cunosti prea bine pe actualul partener sau stii ca are un trecut zbuciumat. Intr-o relatie foarte stabila, este in regula sa folosesti si metode de contraceptie ce nu te protejeaza impotriva BTS, insa altfel… nu.

Daca nu ai orgasm, treci in Liga Femeilor Care Nu Mimeaza! Profita de prezenta lui… in tine, si spune-i cum sa se miste pentru a face cunostinta cu magnificul tau punct G. Orgasmul vaginal apare cel mai usor atunci cand punctul G este stimulat, asa ca poate nu vei mai considera ca gasirea acestei mine de aur este o pierdere de timp! Totusi, intre noi fie vorba, daca nu ai nici chef, nici incredere in partener pentru a porni in aceasta incursiune, este de preferat sa mimezi decat sa stai cu ochii pironiti in tavan in timp ce, in corpul lui, orgasmul produce adevarate explozii…

Se spune ca in pat totul este permis, daca tu si partenerul tau sunteti de acord. Intr-o partida reusita de sex, pot exista jucarii erotice, frisca, cuburi de gheata, catuse, lenjerie intima comestibila si alte lucruri de acest gen sau, din contra, puteti fi doar voi doi – caz in care toate trucurile de mai sus iti vor fi foooarte folositoare!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.