Setari Cookie-uri

Iubitule, munca mea inseamna videochat!

M-am hotarat sa scriu aceasta confesiune pentru iubitul meu Este prima data in viata mea cand iubesc cu adevarat si am o relatie de aproape un an cu un barbat extraordinar, alaturi de care mi-as petrece tot restul vietii, daca imi va accepta trecutul. Nu am puterea de a-i spune povestea mea in fata, privindu-l in ochi, asa ca o trimit la voi, ca pe o confesiune, stiind ca el o va vedea si va intelege, sper

Din clipa unu in care ne-am cunoscut, mi-ai marturisit ca ai fost atras de stilul meu, atat de ingrijit si rafinat, ca iti inspiram mereu bunastare, fericire, ca eram mereu vesela si binedispusa si zambeam intotdeauna. Cum crezi ca as fi putut sa am tot ce am acum, garsoniera in care te vei putea muta si tu, daca vei vrea ca relatia noastra sa devina si mai oficiala, masina, parfumuri, bijuterii si alte lucruri la care alte femei nici nu indraznesc sa viseze, daca lucram ca secretara, asa cum iti spuneam tie? Cum crezi ca as fi putut sa zambesc mereu, daca nu as fi putut sa-mi cumpar carti pentru facultate, daca nu as fi avut tot ce-mi trebuie, daca nu aveam bani nici macar sa beau o cafea cu o colega in oras?

Toate lucrurile frumoase pe care le am acum le-am dobandit greu, sacrificand poate alte lucruri, mai spirituale, dar a fost alegerea mea, nimeni nu m-a fortat, doar mi-am dorit sa am o viata fericita, asa cum aveau toate colegele mele de la facultate, care aveau parinti bogati. Am ajuns la concluzia ca, in viata, daca esti sarac, nimeni nu te ia in serios, nimeni nu te apreciaza. Poate nici tu nu m-ai fi cunoscut, daca nu eram in acea seara intr-un club scump, imbracata in haine de marca, purtand bijuterii scumpe si mirosind impecabil. Poate ca nici nu m-ai fi remarcat din multimea cenusie de femei care se lupta zi de zi sa supravietuiasca, pe un salariu de nimic, daca nu faceam ceea ce fac si acum.

E adevarat, iubirea poate muta muntii din loc, insa cand n-ai cum sa-ti platesti chiria sau cand iti plange copilul de foame si tu n-ai sa-i dai decat o bucatica de paine, asa cum s-au chinuit si parintii mei cu mine, surorile si fratii mei, cand ne imparteau trei paini si cativa cartofi fierti ca sa ne umple burta, inainte de culcare, atunci te mai gandesti si la altele, la cum sa castigi bani, repede daca este posibil. Iar la mine a fost posibil sa castig din videochat repede, chiar daca acum ma doare. Daca te-as fi cunoscut mai demult, poate n-as fi facut asta. Daca acum imi vei spune ca imi accepti trecutul, voi renunta la videochat si ma voi angaja ca orice, numai sa lucrez cinstit si sa ne iubim.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.