Setari Cookie-uri

Intentia adulterului este infidelitate sau nu? - Discutii de pe forum

Am intalnit pe forumul nostru o discutie foarte interesanta: Ice1 ne spune urmatoarea poveste si ne cere sfatul.

In aceasta perioada am simtit o raceala din partea ei, a inceput sa ma acuze ca am neglijat-o etc. In aceste conditii, in urma cu doua luni m-am gandit un pic si am ajuns la concluzia ca intr-adevar am neglijat-o, in conditiile in care munceam foarte mult sa achit datoriile acumulate la cumpararea si renovarea apartamentului. In aceste conditii am incercat sa ma schimb, sa-i dau mai multa atentie,sa-i fac cadouri, dar in acelasi timp i-am spus ca o vad foarte departe de mine.

Deznodamantul s-a produs ieri cand mi-a spus ca i-a “placut un baiat” si ala nu eram eu, ci instructorul de la scoala de soferi (un tip destept, cultivat si cu o disponibilitate de a cuceri orice femeie). Problema care ma macina este ca din ce mi-a spus sotia, ea a fost cea care a vrut sa faca pasul si din spusele ei “el a refuzat-o spunandu-i sa mearga acasa ca o asteapta copiii si ca o sa se linisteasca”. Asta este tot din spusele ei. Dupa ce a luat permisul de conducere cica a mai sunat-o el de doua ori sa vada ce mai face si s-au mai intalnit pe strada de cateva ori cand venea cu copiii de la gradinita.

Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac in aceasta situatie tinand cont te faptul ca sunt un tip foarte orgolios, dar si ca am 2 copii si un apartament foarte frumos. Mai pot avea incredere in femeia de langa mine? Ce trebuie sa fac sa nu-mi simt orgoliul stirbit? Este inselaciune acest lucru?

As vrea sa mentionez ca ma gasesc vinovat nu numai ca am neglijat-o muncind prea mult, dar si pentru faptul ca in ultimul timp am castigat de 3 ori mai mult decat inainte (peste 6000RON) si “fata” a beneficiat din plin de aceasta (pe la saloane de infrumusetare, etc). Cred ca faptul ca am ajuns sa avem de toate si un apartament frumos si suficienti bani pentru orice a facut-o sa creada ca vrea mai mult. !!!!???

Sunt foarte nerabdator sa vad ce spuneti si voi despre asta.

Puteti vedea raspunsurile fetelor aici si puteti publica si voi un raspuns.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.