Setari Cookie-uri

Ce temeri au barbatii cand fac sex?

In timpul unei partide de sex, majoritatea femeilor isi fac o multime de griji: Oare mi se vede celulita?, Trebuie neaparat sa dau jos macar 2 kg!, Daca n-o sa am orgasm nici de data asta mimez sau nu? - si iti poti aduce aminte cu siguranta alte cateva temeri pe care le ai atunci cand faci sex. Daca iti imaginai ca barbatul dintre cearsafurile tale este complet lipsit de griji, asta se intampla din cauza faptului ca barbatii ar recunoaste cu greu in fata iubitei ca au anumite temeri in pat. Noi am supus la sex-interogatoriu cativa tipi ce s-au hotarat sa fie sinceri si iata ce au raspuns ei la intrebarea Ce temeri ai atunci cand faci sex?:

Apropo de sex oral, iata ce ne spune George, 20 de ani: “Stiu ca temerea mea o sa para infantila, dar chiar imi este foarte teama ca, in timp ce-i ofer partenerei mele o sedinta intensiva de sex oral, sa nu ma apuce… sughitul! Sughit destul de des si ma apuca atunci cand ma astept mai putin, astfel incat chiar imi fac griji ca sughitul sa nu-mi strice bunatate de sex oral.”

Pe langa temerile cu privire la boli cu transmitere sexuala, preludiu, foste si igiena, barbatii isi fac si alte griji:

“Fostul prieten al iubitei mele pare sa fie bun la toate: are bani, masina, un job de invidiat si, pe deasupra, se zvoneste ca e foarte bine dotat. Stam in acelasi cartier si mergem la aceeasi sala de bodybuilding, iar el este o adevarata legenda acolo: toti vorbesc despre cat de dotat este el. Eu sunt un tip relativ normal, prietena mea este extrem de satisfacuta, insa nu ma pot opri sa ma gandesc la faptul ca, inaintea mea, s-a culcat cu o astfel de legenda vie. Oare cine iese castigator in mintea ei atunci cand ne compara?”, se intreaba Cosmin, 23 de ani.

Doru, 22 de ani, are o temere legata de ejacularea feminina: "De cand am aflat ca exista femei care, in momentul orgasmului, au un fel de ejaculare, ma tem sa nu dau peste o astfel de persoana. Nu ca ar fi ceva in neregula cu aceste femei, doar ca nu-mi dau seama cum as putea sa reactionez daca i-as face sex oral si m-as trezi...stropit."

“Spre deosebire de altii, eu m-am obisnuit sa nu ma rad in zonele intime. Asa ma simt cel mai bine, pentru ca parul mi se pare o forma de masculinitate. Insa recunosc ca imi este uneori teama ca, atunci cand ajung in pat cu o noua cucerire, ea sa nu fie chiar incantata de parul meu pubian si sa refuze sa mai facem sex. Pana acum nu mi s-a intamplat asa ceva, dar tot mai am aceasta temere”, spune Radu, 25 de ani.

“Trebuie sa recunosc ca imi place sa beau atunci cand ies cu prietenii si, daca merg la un party, nu ma opresc la 3-4 beri. Cum de cele mai multe ori nu ma intorc singur acasa, atunci cand trec la actiune cu tipa respectiva mi se intampla sa am doua probleme care imi creeaza temeri: ori dureaza o vesnicie pana sa am erectie, ori am erectie, dar dureaza o vesnicie pana sa termin. In ambele situatii, alcoolul e de vina, pentru ca, in rest, sexul e bestial!”, marturiseste Octavian, 23 de ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.