Setari Cookie-uri

Nu in seara asta, iubitule, scriu pe blog

Un studiu Intel realizat in SUA a aratat luna aceasta faptul ca 49% dintre femeile cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani ar renunta mai degraba la sex pentru doua saptamani, decat la internet pentru aceeasi perioada. Doar 39% dintre barbatii din aceasta categorie de varsta ar da sexul pe bloguri sau jocuri online! Cu cat inainteaza in varsta, cu atat femeile sunt mai diferite de barbati: 52% dintre femeile intre 35 si 44 de ani ar renunta mai degraba la sex decat la surful pe net, pe cand doar 23% dintre barbatii de aceeasi varsta ar renunta la sex pentru net.

95% dintre respondentii sondajului au declarat ca internetul este “Foarte important”, “Important” sau “Destul de important”, iar 84% dintre acestia au mentionat ca netul i-a ajutat sa economiseasca multi bani, deoarece au facut cumparaturi online sau au putut compara preturile mai multor magazine si opiniile utilizatorilor inainte de a-si cumpara un anumit produs.

Cu alte cuvinte, se pare ca femeile sunt mai netaholice decat barbatii! Poate ca explicatia rezultatelor acestui studiu rezida in faptul ca femeile se pot integra mai usor intr-o retea sociala, fie ea concreta sau virtuala; in plus, femeile fac mai mult si mai des shopping. Tot femeile sunt cele care au initiativele - propuneri pentru vacante, surprize, redecorari. Dintotdeauna, femeile au fost cele mai pricepute in inteligenta emotionala si comunicare.

Cea mai rapida modalitate de a afla ultimele tendinte in moda (valabil totusi si pentru voi, barbatii) sunt revistele online - iar femeile sunt pasionate de moda, frumusete, stil de viata. Netul este cea mai vasta retea sociala si cea mai extinsa platforma de comunicare din lume - de departe, se pare ca este si un paradis al femeilor. Adio sex, bun-venit internet!

Sursa: blogul Ralucai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.