Setari Cookie-uri

De la sex la dex: Dictionar sexplicativ

Nu sunt aici ca sa tin cursuri de educatie sexuala. Cel putin nu asa m-am gandit la inceput. Mi-am imaginat ca voi scrie despre sex, abordand acele subiecte pe care vrei sa le discuti, dar iti crapa obrazul de rusine cand deschizi gura. M-am gandit ca voi face haz de necazul acelora dintre noi carora nu le iese (sau nu le intra) fix cum si-ar dori. Ei bine, si intr-un final, m-am gandit ca voi da sfaturi de tehnica, tactica si strategii din acelea, stiti voi, care nu se invata in cartile de anatomie si care, de fapt, nu prea se invata din carti deloc. Si totusi, date fiind intrebarile pe care le primesc pe mail si nu numai, ma simt nevoita sa dau cateva explicatii de care, m-am gandit initial, ca nu ati avea nevoie

Despre gauricile himenului este mult de vorbit. Acestea variaza de la o persoana la alta – la unele himenul poate arata ca o sita cu mai multe perforatii, la altele numai un orificiu, la altele nici prea prea, nici foarte foarte. Cert e ca gaurici are, fiindca pe undeva trebuie sa se scurga lichidul menstrual si inainte sa iti pierzi virginitatea.

In momentul primei penetrari, acesta se poate fisura, situatie in care apare vestita sangerare. Insa himenul nu se pierde total decat atunci cand nasti. Prin urmare nu te mira daca vei fi de mai multe ori virgina – in functie de cat de dotat e actualul comparativ cu fostii.

Musculosul

Si tot din categoria nu stiam ca e asa, am citit intr-o revista (proasta) un text scris de o redactorita (proasta) care afirma ca penisul (cunoscut de kudice mai bine sub denumire de ciocoflender) ar fi un muschi. Cu un muschi sa faci tu sex, draga mea! Eu una prefer penisul ala lasat de la Dumnezeu si facut din asa numitul tesut trabecular. Tesutul respectiv are o structura buretoasa care (in situatii fericite) se umple cu sange si devine tare (iar in situatii si mai fericite e si mare!).

E mic, urla si face pipi

Contraceptia e un alt subiect care imi da grozave batai de cap. Femeile nu inteleg ca metoda calendarului e un altfel de metoda de a face copii. De exemplu: primesc in medie cam 5 emailuri pe zi in care sunt intrebata (citez) “Am ramas gravida?”. In primul rand: daca tot intrebi, macar da si detalii, ca nu testez pipi prin mail, prin urmare nu imi pot da cu presupusul daca nu stiu si circumstantele in care a luat nastere suspiciunea. Ca sa fac un rezumat: DA – poti sa ramani gravida daca faci sex la ciclu, la fel cum poti sa ramai gravida daca faci sex in oricare alta perioada a lunii. In plus, DA – poti sa ramai gravida si sa iei tot soiul de boli daca nu folosesti prezervativul.

La capitolul boli trebuie sa va notati ca orice buba, gaura, cos, roseata, movuleata (si tot ce pare nelalocul sau) pe penis (cu exceptia prezervativului) poate fi un semn de boala. Daca vedeti ceva pe acolo, NU FACETI SEX. In plus, exista o multime de alte boli care nu se vad, dar se pot lua.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.