Setari Cookie-uri

Declaratia unui homosexual

Mi-am dat seama ca sunt diferit...

Iata cateva exemple:

Chestia asta e ceva gresit, numai Dumnezeu te poate scapa, apeleaza la El ca la un prieten si te poate ajuta sa ai o viata normala. Roaga-L sa vina in viata ta si vei fi uimit de schimbarea care se va produce in tine. Fara intermediari, doar tu si El.

Si homosexualii sunt tot oameni... vreau sa va spun ca traiesc in Spania si aici sunt foarte multi homosexuali... dar sunt niste oameni deosebiti... daca le ceri ajutorul te ajuta si te respecta... eu am tot respectul pentru ei oricum.

Pana acum ceva vreme daca mi-ai fi trecut prin fata te-as fi impuscat si o faceam cu cea mai mare placere... asta pana cand am aflat ca cel mai bun prieten al meu (da, ma inteleg mai bine cu baietii ) e si el homosexual. Ce puteam face ? Doar sa ii fiu alaturi si sa il sprijin atunci cand toti au fost impotriva lui. Am invatat sa accept ideea, sa il acept si pe el si mai ales sa ii invat si pe ceilalti ca si el e tot om.
La urma urmei e tot om si e inca my best friend.

Este viata ta personala. DE CE O FACI PUBLICA? Ceilalti spun ce fac in particular? Cred ca vreti sa iesiti in evidenta.

Facem ceea ce ne place, traim cum ne simtim mai bine si nu trebuie sa discriminam pe nimeni din cauza ca e homo, lesbi sau heterosexual.

E rusine. Sunteti fara viitor, ce vreti voi de la ziua de maine? Practic traiti doar cu placerile voastre stupide si altceva nimic. In schimb, heterosexualii au placerea sa-si vada rodul placerilor, adica sa aiba un copil, dar homo: nici o fericire de la viata!!!!!

Citeste aici mai multe comentarii sau raspunde-i si tu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.