Setari Cookie-uri

De ce sa fac sex de Ziua Indragostitilor

Noemi, scrie si tu un articol pentru Valentines Day. Scrie si tu despre pasiunea in cuplu, niste pozitii noi, ceva numai sa aiba legatura cu Ziua Indragostitilor. Si daca nu vreau, ce-o sa se intample? Sunt prea satula de inimioare si bombonele peste tot, nu mai vreau sa aud de americanismele zilei de 14 februarie si nu am chef sa va prezint ceva pozitii acrobatice scormonite din strafundul mintii mele bolnave. Daca avei chef de pozitii dubioase, puneti mana pe Kama Sutra si treceti la treaba.

Noemi, scrie si tu un articol pentru Valentine’s Day. Scrie si tu despre pasiunea in cuplu, niste pozitii noi, ceva… numai sa aiba legatura cu Ziua Indragostitilor.

Si daca nu vreau, ce-o sa se intample? Sunt prea satula de inimioare si bombonele peste tot, nu mai vreau sa aud de americanismele zilei de 14 februarie si nu am chef sa va prezint ceva pozitii acrobatice scormonite din strafundul mintii mele bolnave. Daca avei chef de pozitii dubioase, puneti mana pe Kama Sutra si treceti la treaba.

M-am gandit totusi sa va dau cateva motive pentru a va folosi vaginul. Asta daca nu vreti desigur sa vi-l duceti intact in Rai… Asadar, acest articol va va oferi cateva justificari pentru a practica sexul oricand aveti voi chef si in mod particular in weekendul ce urmeaza (ca sa impac si capra si varza in redactie).

Nu am mult de munca, fiindca saptamana trecuta s-a lansat ceva gel nou de la Durex si cu aceasta ocazie au realizat si un studiu interesant despre beneficiile fizice si psihice ale orgasmului…

Daca te… faci sex, traiesti mai mult

La drept vorbind, pentru mine nu-i tocmai surpriza treaba asta… logic ca traiesti mai mult, ca doar ai pofta de viata. Adica daca nu faci sex, atunci de ce sa mai traiesti? Dar ma rog, statisticile lor arata ca riscul mortalitatii este mai mic cu 50% la barbatii care au orgasm frecvent (de doua sau mai multe ori pe saptamana) decat la cei care au orgasm mai putin de o data pe luna (Davey Smith et al, 1997). Nu stiu cum va va influenta pe voi aceasta informatie, dar eu i-am si trimis ciocoflenderului meu linkul, ca doar-doar oi avea parte de ceva mai multa actiune!

Make love, not cancer!

Exista o stransa legatura intre orgasm si reducerea riscului de a suferi de boli de inima sau de cancer. (Feldman et al, 1998; Abramov, 1976; Murrell, 1995; Petridou et al, 2000)

Unde mai pui ca ejacularea frecventa poate proteja barbatii de cancerul de prostata. Cantitatea de oxitocina - un hormon cu rol in declansarea contractiilor, creste de 5 ori, peste nivelul normal, in timpul orgasmului. (Seeber and Gorell, 2001).

Hai azi dragule, ca am o migrena!

Au apus vremurile in care femeia putea sa se eschiveze de hataneala daca avea o migrena. Intr-un studiu facut pe 83 de femei care sufera de migrene, Evans si Couch (2001) au raportat ca pentru mai mult de 50% dintre respectivele femei orgasmul a avut un efect benefic. Ha! Sa vad ce mai inventati acum pudicelor!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.