Setari Cookie-uri

Poftesc, intru, platesc. La a cata relatie sa ma opresc?

Imagineaza-ti ca iti doresti enorm o pereche de pantofi si ca visezi la ei de ceva timp. Imagineaza-ti apoi ca ai in fata ochilor tai o vitrina plina ochi cu zeci de modele de pantofi. Unii sunt prea colorati. Parca ti i-ai dori uní. Altii sunt prea simpli. Parca ai vrea un mic detaliu atasat care sa-i scoata din anonimat. Unii sunt atat de frumosi ca toata lumea devine preocupata de probatul lor. Unii sunt cu toc, dar tocul este mult prea mare pentru curajul tau de a sfida asfaltul. Altii sunt prea josi -comozi intr-adevar, dar parca mult prea comozi pentru zilele cand iti doresti pantofi cu toc. Sa te simti speciala cu ei la ocazii speciale? In vecii vecilor, amin... nu.

Am probat zeci de perechi de pantofi. Am probat mai multe relatii. Una, doua, trei... unele nu mi le amintesc, altele nu mai vreau sa mi le amintesc. Cele care au contat inca ma obosesc. Pentru unele am platit scump. Doar am crezut sincer in pretul calitatii lor... Si am poftit mult la ele. M-am incumetat sa intru in locurile pretentioase unde se aflau. M-am achitat cu greu de ele... Cu unele in schimb, am scapat iefin. Fara preturi piperate, fara rest de suflet, cu drept de returnare, cu garantii de sentimente. Unele dintre relatii s-au incheiat urat, cu bataturi si rani, altele s-au incheiat cu un sfarsit.

Sa ma opresc? Ba nu... Sa ma grabesc. Sa iau o decizie cat mai repede? Ba nu... sa ma odihnesc. Sa las deciziile pentru mai tarziu... Nici acum nu stiu daca sa merg mai departe sau sa ma incetez de tot... Probabil cand o sa gasesc pantofii care imi plac cu adevarat si care imi accepta piciorul asa cum e, scotandu-l in evidenta intr-un mod normal de frumos, fara sa mi-l deformeze, fara sa-l sluteasca, fara sa-i arat ostentativ in stanga si in dreapta doar doar o sa primesc si aprobarea celorlalti pentru bunul meu gust, probabil ca o sa spun ca am probat o singura pereche. Singura care a contat... Pana atunci lumea sa ma judece in continuare dupa pantofii pe care ii am in picioare si pe care inca ii schimb de la o luna la alta...

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole interesante pe Garbo.ro! Noi iti recomandam:

Lumea e mica : Ten luminos, fara cearcane


Bauturi speciale la minut

Barbatii si mirajul doamnelor prostituate

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.