Setari Cookie-uri

Am mintit ca sa ma ia de nevasta

Probabil multe cupluri fac asta: joaca un mic teatru al perfectiunii pentru celalalt ca sa fie placut, apreciat, iubit s.a.m.d. Pana se casatoresc, apoi lucrurile se schimba si se intreaba de ce.

Am inteles ca viata in doi inseamna actvitati comune, inseamna ca unul nu il lasa pe celalalt sa faca toate treburile singur, inseamna ca il intreaba daca ii e bine atunci cand observa un comportament ciudat, inseamna ca se precoupa si el sa-i faca o surpriza placuta... pur si simplu a iubi inseamna a-ti pasa de celalalt fara nicio obligatie.

Am divortat de curand cu gandul ca niciodata nu voi mai incerca sa par ceea ce nu sunt, sa joc un rol care nu-mi apartine doar ca sa fiu pe placul cuiva. Cine mi-e potrivit ma place vesela si cu restul calitatilor si placerilor mele sau cel putin imi ofera libertatea de a mi le satisface. Sa nu jucati niciodata teatru de dragul unei relatii, oricat de mult ati iubi... in felul acesta ii scrieti sigur testamentul. Cine va este pereche va face casa buna cu voi asa cum sunteti. Poate va incerca sa schimbe unele defecte in bine, dar nu sa va schimbe intregul comportamnt si mod de a vedea viata.

Citește și:

Tina

Sursa: Grace.ro

Citeste mai multe articole pe Grace.ro

Rochii de mireasa in stilul celor de printesa

6 adevaruri pentru cupluri

25 de rochii superbe pe care sa le porti la nunta

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.