Setari Cookie-uri

De ce merita sa faci sex de la prima intalnire

Ei bine, fetelor, haideti sa abordam un subiect un pic mai sensibil: sexul de la prima intalnire! Sunt convinsa ca si voua, ca si mie de altfel, vi s-a spus ca nici in ruptul capului nu trebuie sa faceti sex de la prima intalnire.

Ei bine, fetelor, haideti sa abordam un subiect un pic mai sensibil: sexul de la prima intalnire! Sunt convinsa ca si voua, ca si mie de altfel, vi s-a spus ca nici in ruptul capului nu trebuie sa faceti sex de la prima intalnire.

Dar, dragele mele, citeam acum cateva zile un articol despre momentele in care este ideal sa facem sex - ca si cand ar exista reguli stricte pe care trebuie sa le urmam! Nu m-am putut abtine sa nu remarc ca totusi nu mai traim in aceleasi timpuri, ca pe vremea cand eram eu mica, cand barbatii voiau sex, iar femeile invocau aspirina. Acum, nu stiu care este situatia la voi in dormitor, insa, mai nou, femeile doresc sex pe pereti, pe birou, oriunde, iar barbatii au inceput sa invoce durerile de cap. Ati remarcat si voi? Consider totusi ca acest lucru se datoreaza si exploziei de femei frumoase, care mai de care mai slabe, mai sexy si mai dezbracate, pe care le intalnim la orice colt de televiziune sau chiar in revistele dedicate femeilor! Cu cat tipa de pe coperta este mai dezbracata, cu atat lumea cumpara mai mult! Sunt sigura ca sunteti de acord cu mine din acest punct de vedere!

Si apoi vin sa va intreb eu: dragele mele, cand barbatul cu care sunteti este efectiv abordat de femei 90-60-90, iar voi purtati marimea 12 sau aveti dimensiuni de 60-90-60 si sunteti catalogate ca "moartea pasiunii", cum sa mai aiba chef de voi?!

In alta ordine de idei, filmele porno, care ne invadeaza de-a dreptul, ne creeaza si ele o falsa impresie despre cum ar trebui sa fie sexul. Cate dintre voi nu s-au simtit simple obiecte de penetrat?! Chiar puteti sa imi spuneti cu mana pe inima ca nu v-ati simtit nici macar o data placinta din "American Pie": scortoasa la exterior, rumenita bine, dar moale la interior? Lasati mandria deoparte si haideti sa discutam ca fetele!

Revenind la ideea articolului pe care l-am mentionat anterior, vin si va intreb altfel - ATENTIE insa, ideea nu este valabila pentru TOATA lumea: la ce folos sa te "bucuri" de o prima intalnire, sa-l refuzi cu plamanii, insa nu si cu inima? Pentru ce, fetelor? Pentru a transforma omizile din stomac in fluturi, dupa care sa le taiem aripile inainte de a-si lua primul zbor?! Cate dintre voi nu au fost cu baieti care nu voiau decat un singur lucru? Ati stat si ati amanat momentul dinaintea degustarii bomboanei cu sirop de capsuni, iar cand in sfarsit i-ati oferit acadeaua, el si-a strans jucariile si a plecat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.