Setari Cookie-uri

Satisfactia garantata

Ce satisface fiinta umana? Sexul? Banii? Pozitia in societate? Nimic din toate acestea, ci confruntarea bine dozata cu suferinta, stresul si schimbarea. Ea asigura combinatia ideala de dopamina şi cortizol din creierul uman, care duce la satisfactie. O teorie inovatoare care schimba perceptia asupra fericirii.

In inima barbatilor (Serge Hefez)

Ce este astazi un barbat? Si cum isi reprezinta el virilitatea, autoritatea sau raporturile dintre sexe? Lumea se schimba si ii asaltează pe barbati cu intrebari la care uneori le este greu sa raspunda. Dar unii iau cuvantul in numele lor si ne prezic apocalipsa: ambiguitatea sexelor si efeminarea barbatilor s-ar afla pe punctul de a provoca prabusirea lumii occidentale!
Intr-o societate organizata în jurul suprematiei barbatilor asupra femeilor, egalitatea starneste teama.

Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina (Shere Hite)

Ideea ca ar fi ceva in neregula cu conceptiile traditionale despre sex, si nu cu femeile, a fost atat de radicala, incat Shere Hite a devenit celebra peste noapte. Rezultat in urma unei cercetari fara precedent in domeniu (mai mult de trei mii de femei au raspuns unui chestionar referitor la propria lor sexualitate), Raportul Hite a revolutionat total modul in care femeile isi privesc propriul corp.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.