Setari Cookie-uri

Vreau sa fiu perfecta pentru iubitul meu

M-am indragostit de Mihai acum exact sapte luni. Astazi se implinesc sapte luni de relatie frumoasa, plina de fericire Sau, cel putin, asa pare din exterior, pentru ca eu una nu ma simt chiar atat de fericita.

Merg in fiecare zi dupa serviciu cate o ora si jumatate la sala, iar dimineata, la 6, cum ma trezesc, alerg o jumatate de ora in jurul blocului. Prietena mea cea mai buna spune ca exagerez, dar mie mi se pare ca asa este normal. Cand nu arati bine, trebuie sa faci tot posibilul pentru a schimba acest lucru, nu-i asa? M-am apucat si de dieta disociata, pe care o tin doua saptamani pe luna, iar in celelalte doua saptamani mananc doar o masa pe zi si beau 4 litri de apa. Am slabit foarte mult cu aceasta dieta inventata de mine, insa problema este ca m-am simtit ceva mai rau si m-am dus la medic, de voie de nevoie, care mi-a facut analize… Am aflat ca am o anemie severa si ca trebuie sa iau o multime de vitamine. Nu le iau, totusi, pentru ca nu vreau sa ma ingras la loc.

Problema mea cea mai mare, in acest moment, este abdomenul, pentru ca nasul m-am hotarat sa-l operez mai tarziu. Chiar daca am slabit 13 kg si nu am multa grasime in alte zone ale corpului, pe abdomen am in continuare grasime, de parca nu as fi slabit niciun gram. M-am hotarat asadar sa strang bani si sa-mi fac abdominoplastie. Am fost la consultatie, insa am riscuri foarte mari, in special din cauza anestezicului. Chiar daca imi este foarte frica si am tot felul de ganduri negre, voi semna acel contract in care scrie ca accept toate riscurile legate de aceasta operatie si imi asum inclusiv responsabilitatea unui deces cauzat de aceste riscuri…

Bineinteles ca prietenele mele nu ma inteleg si imi spun ca Mihai m-a adus in stadiul asta de “nebunie”, dar eu nu inteleg: e chiar atat de grav sa vrei sa fii perfecta pentru iubitul tau? Ele cred ca eu nu vad cum se uita la ele? Probabil ca s-ar simti norocoase daca el m-ar parasi, de-asta imi spun ca exagerez… Poate nu asteapta decat un declic, ca sa aiba o portita catre el. Sincer, nu m-as mira ca acesta sa fie motivul, de aceea va cer si voua parerea.

Mihai, de exemplu, e de acord cu tot ce fac eu. Prietenele mele de ce nu pot sa fie alaturi de mine? Am fost impreuna cu Mihai la consultatia de la clinica de chirurgie estetica, nu cu prietena mea cea mai buna, pe care o cunosc din scoala generala. De ce oare? El ma sustine si imi spune ca trebuie sa-mi modelez mereu trupul, pentru ca nu mai am o varsta frageda, la care pielea sa arate frumos de la sine, ci trebuie s-o ingrijesc. Mi-a mai spus ca, dupa operatia la abdomen, trebuie neaparat sa-mi fac operatie la genunchi, pentru ca si acolo au ramas depozite de grasime. Sincer, mie nu mi se pare ca se vad atat de mult, dar, daca el spune…
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.