Setari Cookie-uri

Porcul din patul tau

Nu putine dintre noi s-au trezit macar o data in viata lor cu un porc in pat: fie il cunosteau de mai mult timp, dar si-a dat arama pe fata abia mai tarziu, fie au sarit in asternuturi cu un porc imbracat in piele de Fat Frumos. Pentru acelea dintre voi care vor sa faca haz de necaz, dar si pentru norocoasele care inca n-au avut parte de un asemenea specimen, iata cateva elemente care ii caracterizeaza pe reprezentantii acestei specii:

Postcoital, porcul simte nevoia de a-si comenta prestatia: A fost bine? Ai vazut vreodata una mai mare? De cand nu te-ai mai simtit asa de bine? La primele doua intrebari raspunsul corect este “Da”, in timp ce la ultima, o sugestie ar fi “De ieri” cu conditia sa il fi cunoscut azi.

Daca ai avut ghinionul sa intalnesti un porc cu acte in regula, s-ar putea sa ai parte de inca o surpriza dupa zbenguiala: “Si? Unde pleci acum?” sau “Vrei sa-ti chem un taxi?”.

Din troaca adunate si-napoi la lume date

Urmatoarele exemple de comportament va pot parea cunoscute fiindca (nu-i asa?) in fiecare barbat salasuieste in mai mica sau mai mare masura un... porc.

Daca ai un barbat care vrea sex oral, dar nu presteaza, miroase a bere, face dus dupa, dar nu si inainte sau eventual deloc, fiindca adoarme imediat dupa, atunci in patul tau salasluieste un porc.

Daca te-ai trezit cu intrebari de genul “Ai terminat?” sau versiunea updatata “Nu mai termini odata?”, ori pur si simplu nu se intereseaza de satisfactia ta, atunci... ei bine, ai un porc.

In privinta preludiului cuvintele sunt cel mai probabil de prisos, fiindca porcul nu cunoaste acest termen. La fel de prost sta si la capitolul “protectia muncii” pe care o neglijeaza cu nesimtire, fiindca el este absolut sigur ca el nu poseda nicio boala cu “S” pentru ca a facut-o numai cu “fete curate”.

Un articol de Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.