Setari Cookie-uri

Iubirea mea interzisa

Eu si Florin ne iubim in secret de doi ani de zile, iar el este marea mea iubire, simt ca fara el n-as putea sa mai traiesc, chiar daca intre noi doi sta un mare, mare impediment

Eu si Florin ne iubim in secret de doi ani de zile, iar el este marea mea iubire, simt ca fara el n-as putea sa mai traiesc, chiar daca intre noi doi sta un mare, mare impediment…

Cand s-a casatorit cu L., sa spunem, ea era deja insarcinata si el s-a simtit dator s-o ia de nevasta. Asta a fost acum zece ani, cand amandoi aveau 20 de ani si erau naivi… spune el. Acum, ea s-a schimbat. Florin imi povesteste tot ce se intampla intre ei si tot ce simte pentru L., sotia lui doar in acte. Stam amandoi in patul meu, serile, fumam si povestim cate in luna si stele, facem dragoste… iar eu raman apoi singura. Asta ma doare cel mai tare, pentru ca e o iubire interzisa. Interzisa de familia lui, de cei trei copii pe care L. s-a grabit sa-i faca in opt ani de zile. Iubitul meu, iubirea mea, are de-abia 31 de ani si e tatal a trei copii. Cap de familie, fara doar si poate, si asta ma ucide, pentru ca ei sunt mici si nu pot creste fara tata. Eu insa nu pot trai fara Florin al meu, nu pot sa mai rezist sa fiu singura de Paste, de sarbatori, acum se apropie 1 mai si ei pleaca cu totii in Bulgaria, la mare… numai eu raman singura.

Momentele noastre, in care suntem impreuna, sunt cele mai frumoase momente din toata viata mea. Nici eu nu stiu exact cum de m-am indragostit atat de tare de el, cum de m-a vrajit atat de puternic, cand am stiut de la bun inceput ca are o sotie si trei copii acasa. Poate m-a cucerit tocmai sinceritatea lui extrema, faptul ca n-a incercat niciodata sa-si ascunda nici sentimentele, nici situatia de acasa, asta fiind un lucru neasteptat in cazul meu, dupa ce am avut parte, pana la varsta de 19 ani, cand l-am cunoscut pe el, numai de mincinosi. Acum am 21 de ani si imi dau seama cum m-am agatat de Florin din tot sufletul si nu ii mai pot da drumul.

Sunt o gramada de baieti in jurul meu, iar eu nu sunt tocmai urata, si ma mai invita sa iesim impreuna… insa nici nu vreau sa aud. Am avut momente in care imi doream cu disperare sa ma indragostesc de altcineva, imi imaginam cum intra Florin in casa si ii spun: Gata, te parasesc, pentru ca m-am indragostit de altcineva! Imi doream sa stie si el cum e sa ai pe cineva numai pentru tine, sa-ti traiesti viata alaturi de acea persoana, dar ea sa fie luata… destinul acelei persoane sa fie impletit pentru vecie cu al alteia. Pentru ca asta reprezinta acei copii, care, stiu, nu au nicio vina, dar ma mai gandesc ca daca nu erau ei iubirea noastra ar fi fost posibila, ar fi divortat de acea femeie pentru care nu mai simte nimic si ar fi ramas cu mine, am fi intemeiat propria noastra familie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.