Setari Cookie-uri

Primul meu trio

si nu e vorba de cel conjugal, nu, am renuntat la acela, prea multe intrebari, prea mult consum psihic si fizic, asa ca intr-o zi m-am hotarat pur si simplu sa renunt la amandoi, adica si la sot si la amant. M-am hotarat ca nici un barbat nu merita atata bataie de cap si ca viata mea e mult mai importanta si ca ea trebuie traita exact asa cum vreau eu, dupa regulile si sentimentele mele. Poate suna egoist, dar am auzit de curand o replica intr-un film prin care oamenii se impart in doua categorii: cei care daruiesc si cei care primesc. M-am gandit mult la aceasta fraza si trebuie sa recunosc ca am incercat sa vad din ce categorie fac parte? Parca suna mai frumos sa primesti decat sa fii cel care ofera asa ca intr-o zi ca oricare alta m-am hotarat ca vreau sa o iau de la capat si sa fac alegerile care mi se potrivesc mie cel mai bine, fara sa iau mereu in calcul sentimentele celui de langa mine. Astfel le-am pregatit bocceluta amandurora si le-am spus ca doresc sa raman singura.

Trebuie sa recunosc ca am ajuns intr-un punct al vietii in care sexualitatea reprezinta foarte mult pentru mine, maturitatea la care am ajuns din punct de vedere mental oferindu-mi o deschidere enorma la diferite experiente. Tot ce traiesc acum din punct de vedere sexual si afectiv e extraordinar. Cred ca datorita acestei deschideri am ajuns asa traiesc ceea ce va voi povesti imediat.

Urma vacanta de Pasti si atat eu cat si Dariana ne facusem planuri pentru ea. Fiecare catre alta destinatie, despartite aproape doua saptamani. Initial cu pregatirile de calatorie, nu am planuit nimic pentru ultima seara in oras. Dar exact in seara dinaintea plecarii am sunat-o si i-am spus: ti-ar placea sa iesim si sa ne facem de cap pentru ultima data inaintea vacantei? Mi-a raspuns extrem de volubila ca dorea sa ma sune pentru acelasi lucru. Ce a a urmat a fost fantastic. Nici macar nu am avut nevoie de euforia data de alcool. Am baut fiecare cate un pahar de sampanie si in rest apa plata. Poate a fost muzica exact pentru sufletul nostru sau pur si simplu noi doua dansand, trupurile noastre extrem de apropiate, atingandu-ne usor. Am ajuns sa ne sarutam intai incet si apoi apasat, cu pasiune si dorinta. Eram intr-un club unde existau locuri in care aveam cat de cat intimitate. Eram atat de euforice si excitate, astfel incat cand a aparut ex-actualul ei iubit intre noi am continuat pur si simplu sa ne atingem si sa dansam provocator in trei. Va puteti imagina ce a urmat de aici? Exact, am ajuns la el acasa si de departe, pot sa spun cu mana pe inima ca am avut parte de cea mai minunata experienta sexuala din viata mea. M-a excitat in egala masura sa privesc, sa particip si sa fiu privita. Mi-a placut la nebunie combinatia intre duritatea barbatului si senzualitatea femeii, intre muschii lui si pielea moale si catifelata a ei, intre parfumul de mosc si esentele de vanilie, intre intensitatea lui si tandretea ei. Am impartit-o pe ea cu el, un el extrem de experimentat si foarte atent la amandoua, asa ca am fost placut surprinsa. Am avut atatea orgasme, atat eu cat si ea, incat le-am pierdut sirul in nebunia aceea pasionala de trupuri excitate. Scriind aceste randuri si amintindu-mi franturi din acea noapte ma trec fiorii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.