Setari Cookie-uri

Primul meu trio

si nu e vorba de cel conjugal, nu, am renuntat la acela, prea multe intrebari, prea mult consum psihic si fizic, asa ca intr-o zi m-am hotarat pur si simplu sa renunt la amandoi, adica si la sot si la amant. M-am hotarat ca nici un barbat nu merita atata bataie de cap si ca viata mea e mult mai importanta si ca ea trebuie traita exact asa cum vreau eu, dupa regulile si sentimentele mele. Poate suna egoist, dar am auzit de curand o replica intr-un film prin care oamenii se impart in doua categorii: cei care daruiesc si cei care primesc. M-am gandit mult la aceasta fraza si trebuie sa recunosc ca am incercat sa vad din ce categorie fac parte? Parca suna mai frumos sa primesti decat sa fii cel care ofera asa ca intr-o zi ca oricare alta m-am hotarat ca vreau sa o iau de la capat si sa fac alegerile care mi se potrivesc mie cel mai bine, fara sa iau mereu in calcul sentimentele celui de langa mine. Astfel le-am pregatit bocceluta amandurora si le-am spus ca doresc sa raman singura.

Mi-a fost foarte greu sa-mi adun gandurile a doua zi si sa plec in calatorie. Daca nu mi-as fi planuit excursia in cel mai fumos oras din lumea asta, care are de oferit atatea tentatii si distractii, cred ca mi-ar fi stat capul doar la acea noapte. M-am reintors bucuroasa acasa, ca niciodata, intotdeauna nu vreau sa ma mai intorc, dar stiam ca o sa o revad pe ea. Cum a fost intalnirea? Emotionanta si frumoasa in acelasi timp. Ne-a fost dor una de cealalta, desi am vorbit zilnic cat am fost despartite. Ce o sa fie de acum incolo? Habar nu am si nici nu stau sa ma gandesc. Stiu ca am avut parte de o experienta extraordinara si daca o sa mai fie, vom trai si vom vedea. Desi experientele placute trebuie repetate, ce spuneti?

Ieri am iesit cu fetele la o cafea si dintr-o vorba intr-alta ne intrebam: cand mai iesim si noi la un club? Ne-am uitat conspirativ una la cealalta, ne-am tras cu ochiul si razand am spus deodata: diseara? Insa ce a urmat in acea seara… face parte dintr-o alta poveste…

ORSINEUS
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.