Setari Cookie-uri

Top 5 atractii sexy pentru iubitul tau la Eros Show 2009

Vibratoare, catuse, costume senzuale ce indeplinesc visele erotice ale fiecarui barbat, pictura pe corp si o multime de atractii inedite prin care ii poti oferi iubitului tau, dar si tie, un adevarat rasfat intre asternuturi. Despre ce crezi ca este vorba? Despre targul erotic Eros Show, in care vei gasi tot ce ai nevoie pentru a condimenta relatia voastra! Maine, 27 mai, incepe Eros Show 2009, iar noi te punem la curent astazi cu 5 dintre cele mai sexy atractii pentru iubitul tau!

Inchiriaza un film XXX (la Eros Show 2009 afli si de unde) si lasa-ti iubitul mut de uimire! Propune-i sa si puneti in practica doua-trei dintre trucurile pe care le aflati dupa o astfel de vizionare fierbinte. Cine, daca nu el, mai are o iubita atat de deschisa si sexy ca tine?

3. Pictura pe corp

Bineinteles ca iubitul tau te adora “imbracata” in costumul Evei, asa cum te-ai nascut, insa este pacat sa nu-i oferi, din cand in cand, un mic rasfat. Pictura pe corp iti transforma corpul intr-o adevarata opera de arta, fiind o modalitate inedita de a-ti acoperi corpul, chiar daca, in realitate, tu esti complet dezbracata.

Daca talentul la pictura nu este tocmai punctul tau forte, apeleaza la un centru de body painting pentru a te pregati pentru o noapte lunga, lunga, incarcata de pasiune si experiente sexuale desprinse parca din imaginatia barbatilor! Spre exemplu, la Eros Show 2009, publicul vizitator va fi condus prin expozitie de manechine "imbracate" doar in body-painting oferit de specialisti – o ocazie ideala pentru a te inspira in ceea ce priveste cele mai interesante picturi pe corp!

2. Masaj erotic

Ce barbat nu-si doreste o sedinta de masaj erotic? Propune-i-o chiar tu, in intimitatea dormitorului vostru, nu inainte de a afla tehnicile secrete ale specialistelor din saloanele de masaj erotic. Cum procedeaza ele? In primul rand, creeaza o ambianta de relaxare si deconectare prin muzica chillout, lumina difuza si diferite arome afrodisiace imprastiate in intreaga incapere.

In al doilea rand, maseaza fiecare particica a corpului cu uleiuri parfumate, ce au rolul de a relaxa, de a stimula senzualitatea si de a pune in miscare energia sexuala, barbatul simtindu-se astfel revigorat si gata de actiune. Exista saloane de masaj erotic ce ofera astfel de rasfaturi corporale si pentru cupluri – propune-i o programare in doi la un astfel de salon sau, daca te simti suficient de priceputa, ofera-i chiar tu masajul erotic… pe care il incheiati asa cum va doriti!

1. Costume senzuale


Pe primul loc in topul celor mai sexy atractii pentru iubitul tau se afla costumele senzuale, deoarece acestea te vor transforma pe loc in alta femeie, lasandu-te pe tine sa te manifesti liber si fara inhibitii, iar lui indeplinindu-i una dintre fantezii. Fantezia barbatilor de a face sex cu o asistenta medicala sexy si nebunatica este bine cunoscuta, insa exista multe alte roluri ce pot innebuni un barbat!

Fie ca este vorba de secretara perversa care i se baga sub birou, de menajera frantuzoaica ce ii ofera tratamente speciale sau de scolarita cu pofta de invatat secrete sexuale, tu il poti seduce rapid, purtand o costumatie inedita si… cat se poate de fierbinte! Afla subtil ce fantezii ii domina mintea, apoi porneste in cautarea unor costume sexy si indeplineste-i dorintele – click aici pentru a vedea o intreaga varietate de costume sexy, numai bune de luat acasa!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.