Setari Cookie-uri

Ghid de supravietuire dupa despartire

Te-ai hotarat, intr-un final, sa te desparti de el sau ai fost parasita, iar acum simti ca iti este greu sa te adaptezi schimbarii si ca nu poti trai fara el? Noi iti aratam ca perioada de recuperare dupa despartire este mai usoara daca stii sa-ti joci corect noile carti pe care le ai!

Organizeaza-ti viata

Stim toate, dupa despartire primul instinct al nostru este sa ne baricadam in noi insene si sa nu mai avem chef de nimic altceva decat sa ne compatimim. Sincer, draga mea, chiar crezi ca asta e tot ce poti? Poti si meriti mult mai mult decat compatimire, asa ca a venit momentul sa-ti pui ordine in propria viata!

Ghideaza-te dupa dictonul “Ce a fost, a fost” si incepe sa sortezi lucrurile cu adevarat importante pentru tine si viitorul tau de cele superficiale si care nu-ti aduc nicio satisfactie! Fiecare sfarsit inseamna de fapt un nou inceput, asa ca sfarsitul acestei relatii inseamna inceputul unei vieti mai frumoase si traite in armonie cu tine insati, cu propriile tale dorinte si aspiratii. Mediteaza la ceea ce-ti doresti cu adevarat si pune-ti in practica planul de bataie!

Iarta-l

Asa cum spuneam inainte, ce a fost, a fost. Ranchiuna, ura, gelozia, razbunarea… toate acestea sunt atitudini paguboase pentru tine! Daca stai nopti intregi si sa-ti imaginezi cum ii dezumfli rotile la masina sau ii spargi contul de messenger, nu faci decat sa-ti otravesti mintea si sufletul si sa atragi energii negative asupra ta. Mai bine purifica-ti karma si, oricat de greu ar parea, ai incredere in tine si incearca sa ai ganduri optimiste!

Iertarea fostului este primul pas pentru a-ti vindeca ranile si a te pregati pentru o surpriza frumoasa a vietii: o iubire mai puternica si o viata mai senina, traita in armonie cu tine insati.

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.