Setari Cookie-uri

Sotul meu o iubeste pe fosta lui iubita

Am 25 de ani, dar viata m-a pus la incercare de nenumarate ori pana acum si am ajuns sa ma simt de 50 de ani, cu toate ca abia am implinit jumatate din aceasta varsta. Am citit multe povesti de dragoste neimplinita, in care da, marturisesc, de multe ori m-am regasit, insa alte dati stiam ca pot spune mai multe, ca am trecut prin experiente poate mai dureroase decat ale celorlalte femei de varsta mea, ca inima mea este tulburata, nefericita si ignorata complet de omul caruia i-am dedicat-o pe de-a intregul

Parintii lui s-au opus vehement casatoriei, nu stiu daca din cauza ca nu eram si eu machedoanca sau poate din cauza ca s-au atasat de prietena lui. Ajunsesem sa plang in fiecare noapte, sa am cosmaruri, sa-mi inchipui cum vine Sorin intr-o zi si-mi spune ca nu ne mai casatorim, ca parintii lui au de fapt dreptate. Din fericire, nu s-a intamplat asa si s-a tinut de cuvant. Cand parintii lui au vazut ca nu se mai poate face nimic, m-au acceptat in familie, chiar daca pana in ziua de azi ma simt ca o intrusa in casa lor (pentru ca locuim cu totii in casa lor). N-am facut nunta mare, era rusinos ca eu sa fiu deja insarcinata si sa port rochie de mireasa, asa ca totul a fost foarte restrans, intre rude si cativa prieteni.

Viata noastra a mers bine cata vreme am fost gravida. Sorin a fost alaturi de mine in fiecare clipa, m-a sustinut complet si mi-a asigurat tot confortul, material si emotional. Parintii mei sunt oameni simpli, de la sat, asa ca nu pot spune ca am trait o viata in puf, dar nici in saracie – am trait normal, modest, ca multi alti copii din tara. Cand l-am nascut pe baietel, tot ce-mi doream era sa-i ofer ce n-am avut eu. Sorin a fost dintotdeauna si este inca topit dupa copil, ii face toate poftele, el si bunicii il rasfata uneori chiar prea mult, il duc la mare, ii cumpara toate jucariile din magazine… e un copil care are tot ce-si doreste, iar eu, ca mama, sunt fericita ca nu se chinuie asa cum m-am chinuit eu in copilarie.

De vreo doi ani incoace, Sorin s-a impacat cu fosta lui iubita. Nu a incercat nicio clipa sa se ascunda de mine, pentru ca e un barbat adevarat si sincer. Mi-a marturisit ca nu m-a iubit niciodata, ca vrea sa-i ofere o viata frumoasa baietelului, dar ca nu ma poate iubi ca pe o sotie. Am plans si inca plang mereu si l-am implorat sa-mi spuna cum sa ma schimb, ce isi doreste el de la o femeie, pentru ca as fi si acum in stare sa fac orice ca el sa fie macar multumit de mine, daca nu sa ma iubeasca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.