Setari Cookie-uri

Iubire din 4 motive gresite

Iubirea... este poate singurul lucru de care avem nevoie mai mult decat de aer. Nu ne plictisim niciodata sa o asteptam sau sa o aflam. Nici la 14, nici la 30 si nici la 50 de ani.

Mai sunt si alte lucruri cu care confundam dragostea si probabil ca le stiti la fel de bine sau chiar mai bine ca mine. Mai sunt si alte motive pentru care ne inselam singuri ca iubim. De multe ori confundam dragostea cu sexul, alteori o luam drept afectiune. De multe ori ne simtim neimpliniti si consideram ca numai iubirea ne poate face completi si rotunzi. Iubirea o face si pe asta, insa o face doar daca ne iubim pe noi insene suficient de mult ca sa putem iubi si pe altii. Iubim gresit si atunci cand sentimentul de vinovatie ne tine alaturi de o persoana sau cand vrem sa ne revansam pentru suferinta emotionala, fizica sau financiara a partenerului. O relatie bazata pe mila, simpatie, vinovatie este o relatie gresita sau va deveni cu timpul. Te vei compatimi la randul tau pentru ca persoana de langa tine te iubeste si are nevoie de tine mai mult decat o vei face tu vreodata.

Citește și:

Dar tu? Nu crezi ca intr-o relatie trebuie sa existe fair-play? Tu Iubesti din motive pertinente si “sanatoase”? Iubirea ta este "corecta"?

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Grabo. Noi iti recomandam:

Personalitatea iti este scrisa in frunte
Moda 2009: Ce fuste purtam dupa varsta de 30 de ani?
10 alimente care intensifica dorinta sexuala

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.