Setari Cookie-uri

De ce casatoria este cea mai sexy stare de spirit?

Femeia demodata, casatorita, indragostita si iubita experimenteaza cea mai frumoasa si sexy stare de spirit.

Femeia demodata, casatorita, indragostita si iubita experimenteaza cea mai frumoasa si sexy stare de spirit.

Nu cred ca sunt o sotie atipica, nu iubesc mai putin decat multe dintre sotiile de astazi. Nu sunt monstru de gelozie si nici monstru de toleranta. Recunosc insa ca am rasuflat usurata ca am depasit momentul in care la fiecare colt de strada orice rochie de femeie imi parea alba, orice floare de la florarie o transportam cu gandul in salonul meu de nunta si orice privire imi fugea spre degetul femeilor frumoase. Daca aveau verigheta pe deget... oare a fost mireasa cea mai frumoasa? Mai frumoasa decat mine? Daca nu aveau nimic pe deget... oare cati barbati le-ar ceda farmecelor? Si, cu toata increderea mea nezdruncinata, undeva la capatul listei mi-am trecut si viitorul sot...

Cand am scapat de obsesia albului, a florilor, a muzicii, a entuziasmului, a fetelor zambitoare, am avut primul moment de slabiciune postcasatorie. Pentru o secunda uiti ca iubirea este cea care a stat la baza casatoriei voastre. Esti prea disperata sa-ti ascunzi cat mai bine disperarea. Hotararea de a a-ti duce partenerul catre implinire si eternitate se evapora cat spui “iubite” si intelegi ca trebuie sa o spui pentru toata viata. Peste partea cu “am spus da celui pe care il iubesc, dar oare am vorbit serios?”, oricat incerci, chiar nu poti sa sari. Indiferent de cat de mult te-ai stradui, primul impuls al piciorelor si al gandurilor tale este acela de a fugi mancand pamantul. Dar le opresti cu ciuda, pentru ca vrei tu sa o iei la sanatoasa inaintea lor.

Citește și:

Urmeaza intrebarea “dar ce-o fi fost in capul meu?” si niste ochi mari dati peste cap. Urmeaza o fata care se stramba in fata altor fete care se intreaba prosteste de unde atat graba pe capul unor oameni indragostiti? Oare pentru ca mireasa e insarcinata? Apoi orbirea si stupefierea miresei. Din cu totul alte motive... La soare te poti uita, dar la inelul de pe mana ba. Te frige si te strange si iti vine sa-l arunci de pe deget. Este obiectul care striga in fata tuturor nelibertatea ta si apartenenta de un singur barbat. O sa-ti lipseasca iesirile cu fetele si felul in care privirile barbatilor iti confirmau ca esti sexy. De acum incolo, cand o sa-i privesti tu, privirile or sa se lasa in pamant.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.