Setari Cookie-uri

Sunt prostituata. Si ce daca?

Stiu sigur ca toate comentariile acestei povesti vor fi indecente. Pentru ca m-am obisnuit ca reactia femeilor atunci cand afla de meseria mea sa fie una de-a dreptul violenta, in timp ce a barbatilor sa fie neutra sau cuceritoare. Nu stiu de ce, dar a avea o prostituata gratis reprezinta suprema afirmare a masculinitatii.

Sunt si dezavantaje in meseria mea, recunosc. Nu pot fi prietena decat cu fetele din aceeasi bransa cu mine. Barbatii care afla cu ce ma ocup ma folosesc doar pentru sex (da, am suferit si eu din dragoste, daca va vine sa credeti), iar rarii mei amici adevarati ma iubesc prieteneste, dar pe ascuns, de teama iubitelor si a gurilor rele.

Unul dintre acesti amici m-a intrebat, acum cativa ani, mai in gluma, mai in serios, unde ma vad peste cinci ani. Intrebarea mi-a dat initial dureri de cap. Acum sunt tanara, castig bine, dar asta e o meserie din care te ‘pensionezi’ rapid. Asa ca am tot invatat, am citit, am facut trei mastere si cred ca ma voi descurca foarte bine atunci cand voi decide sa ma lansez in campul muncii.

Asa ca, dragele mele, eu sunt prostituata. Si ce daca?

Belle

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.