Setari Cookie-uri

5 + 5 lucruri detestate sau iubite de catre barbati

Cu totii trecem prin relatii, si inevitabil prin despartiri, si intotdeauna ramanem cu intrebarea Oare cu ce am gresit?. Oricat ne-am chinui, de cele mai multe ori ramanem fara un raspuns clar deoarece despartirile sunt cauzate rareori de un singur eveniment, astfel incat identificarea unui singur motiv e o actiune futila.

3. Urasc sa li se ceara sfatul pentru ca acesta sa fie ignorant ulterior. Daca ati tinut neaparat sa ii aflati parerea referitor la ceva, ba chiar i-ati mai cerut si indicatii, atunci fiti pregatite sa puneti in practica ce v-a spus. Barbatii nu inteleg nevoia femeii de a avea mai multe pareri si de a intoarce pe toate partile o problema. Pentru ei situatiile sunt in general clare si la fel si solutiile.

Daca s-au obosit sa va dea un sfat pe care l-ati cerut in legatura cu lucruri pe care ei le vad lipsite de importanta atunci e mai bine sa le dati de inteles ca a fost util. Ignorati-le parerile si sfaturile si veti vedea ca se vor purta ca si cand le-ati fi insultat inteligenta.

Si din categoria sfaturi si pareri, barbatii nu suporta intrebari de genul “Cu care rochie imi sta mai bine?”, “Cu care culoare imi sta mai bine?”, “Culoarea asta se potriveste cu fusta mea aia verde?”, “Imi sta bine machiata asa?” si vestita “Ti se pare ca rochia asta ma face sa par grasa?”. Cei mai multi barbati sunt lipsiti de orice simt al culorii; cat despre machiaj, nu folosesc asa ceva si nici nu prea inteleg care ii e utilitatea. Chiar daca ar vrea sa va raspunda nu ar putea. Asa ca mai bine va sunati prietenele cand vine vorba de astfel de lucruri.

4. Barbatii urasc sa fie tratati ca niste papusi pe care le imbracati si le aranjati cum vreti voi. Nu le place sa fie carati la saloane cosmetice pentru epilari, manichiuri sau alte inventii de astea feminine (mai sunt si exceptii si probabil ca in acest caz ei sunt cei care va tot bat la cap sa mergeti la cosmetica). Stiu ca nu intotdeauna va place cum le sta parul, cum le arata unghiile, sau ce haine au pe ei insa nu ii duceti cu forta la cosmetica, la cumparaturi sau la ce va mai trece prin cap in cautarea unei schimbari extreme. Dupa cum am spus mai devreme, barbatii nu sunt papusi asa ca nu incercati sa ii transformati in papusi.

5. Barbatii nu suporta gelozia in toate formele pe care aceasta le ia. Nu le place sa fie intrebati tot timpul unde merg sau unde au fost. Mai mult decat atat, nu inteleg de ce ei spun ceva si femeile inteleg ceva complet diferit sau trag niste concluzii lipsite de orice baza. Spre exemplu, nu isi dau seama de ce simplu fapt de a spune o vorba buna referitor la alta femeie poate sa duca rapid la o criza de gelozie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.