Setari Cookie-uri

5 + 5 lucruri detestate sau iubite de catre barbati

Cu totii trecem prin relatii, si inevitabil prin despartiri, si intotdeauna ramanem cu intrebarea Oare cu ce am gresit?. Oricat ne-am chinui, de cele mai multe ori ramanem fara un raspuns clar deoarece despartirile sunt cauzate rareori de un singur eveniment, astfel incat identificarea unui singur motiv e o actiune futila.

Si orice ati face nu ii intrebati dulce: ”Iubitule, la ce te gandesti?”. De multe ori nu se gandesc la nimic clar, sau se gandesc la ceva masina care le-a trecut prin fata ochilor in viteza, sau, de ce nu, se bucura ca vine vara si fetele mai renunta la haine. Cine stie ce altceva mai trece prin creierul unui barbat? Ganditi-va ca de fapt nici nu vreti sa stiti. Si doar pentru putina conversatie nu merita sa ii faceti sa se intrebe disperati: ”Oare ce se asteapta sa spun?”

Si astea sunt numai cateva din lucrurile care ii scot din sarite pe barbati. E cazul sa va spunem totusi si cateva lucruri care le plac si care nu necesita prea mult efort din partea noastra.

1. Iubesc mancarea buna. In cazul barbatilor dragostea trece prin stomac. Nu ii intereseaza ca aceasta sa fie sofisticata ci doar gustoasa. Puteti sa stati sa pregatiti mese festive sau cine romantice cu lumanarele si vesela buna insa nu va amagiti ca sunt impresionati cu modul in care e aranjat servetelul sau de forma paharului; ce conteaza e mancarea: gustoasa si in cantitate suficienta. Ar putea la fel de bine sa o manance in mijlocul patului cu televizorul pornit; de fapt probabil ca s-ar bucura mai tare.

2. Iubesc femeile care au incredere in sine, care sunt independente si se descurca si fara ajutorul lor. Bineinteles ca le place ca din cand in cand sa se transforme in eroii dumneavoastra, insa cand le cereti tot timpul sa va ajute si va panicati de la cea mai mica chestie nu faceti decat sa ii exasperati.

Le place cand femeia din fata lor e lipsita de complexe, atat in viata de zi cu zi cat si in dormitor. Nu vad nimic atragator la o femeie care nu se simte bine in pielea ei. Si ca sa stiti pe viitor, nu conteaza cum aceasta e imbracata cat timp pe ea scrie “incredere in sine”. Felul in care o femeie se gandeste la persoana ei lasa o impresie mai mare asupra unui barbat decat faptul ca aceasta are un corp perfect.
Le place sa vada o femeie frumoasa golindu-si farfuria; pentru ei acesta e un semn de incredere in sine. Nu reusesc sa inteleaga cum o femeie poate sa tina diete drastice desi in ochilor lor arata bine asa cum e. De multe ori nici nu vad diferenta dintre imaginea prietenei inainte si dupa ce a slabit un kilogram desi nu a mancat mai nimic timp de o saptamana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.