Setari Cookie-uri

Sexul kinky in flagrant

De Institutul Kinsey pentru Cercetare pe marginea sexului si a reproducerii am aflat doar multumita filmului Kinsey, dupa cum multe dintre practicile sexuale contemporane ar ramane fie la nivel de fantezie nerostita, fie pitite printre mustrari de constiinta daca n-ar fi oameni printre noi dispusi sa spuna lucrurilor pe nume si adevarul verde in fata in legatura cu un tabu major al zilelor noastre sexul. Despre cine sunt acesti curajosi, si cum ajunge societatea sa se plieze pe nonconformismul elitelor ei cu orizonturi deschise larg, trebuie sa vorbim in societatea romaneasca macar si pentru ca practicile vazute ca deviante in mediul nostru conservator fac parte dintr-o miscare global recunoscuta si documentata, revolutia sexuala. Iar, gratie mijloacelor de comunicatie la care suntem cu totii conectati actualmente, optiunea ochelarilor de cal nu mai este viabila.

In plus, faptul ca ai acceptat sa iei parte la un threesome (prin definitie, de comun acord) ii da deja de gandit iubitului – care, desi e incantat ca fantezia lui sexuala preferata (o treime din barbati viseaza sa se intinda, de obicei, mai mult decat ii tine plapuma!) va deveni in sfarsit realitate, semnele de intrebare in legatura cu propria ta orientare sexuala “reala” au toate sansele sa il inhibe, in momentul adevarului. In concluzie, daca isi doreste ca threesome-ul lui mult-ravnit sa iasa bine, barbatul va trebui sa treaca peste obstacole psihologice cu toptanul, in timp ce femeile n-au nici o problema in a se simti bine impreuna fara aportul lui. El va fi cel care va trebui sa munceasca pentru a intra in hora, iar tu, femeia, vei tine fraiele fericirii lui!

Supralicitam daca luam in considerare swinging-ul ca solutie pentru iesirea din rutina? Nu, nu are rost sa te ambalezi ca inainte de examen cand ti-ai pus in gand sa-ti reinvii relatia devenita monotona cu o infuzie de nou si inedit, apeland la varianta sex-ului cu un alt cuplu. Swinging-ul este practicat de peste 20 de milioane de americani, practica fiind identificata chiar si in renumita regiune Bible Belt (Fasia Habotnicilor). Daca relatia ta este stabila, si exista o linie de comunicare mereu deschisa, nu o pui in pericol de nici o culoare – dimpotriva. Tu si iubitul va puneti de acord dinainte in ceea ce priveste limitele experientei si restul...vine de la sine!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.