Setari Cookie-uri

Ratiunea infidelitatii feminine

Infidelitatea distruge relatii, ba chiar mai mult, distruge uneori chiar si oameni. Dintre toate lucrurile pe care si le fac oamenii unii altora, actul de a-ti insela partenerul de viata e probabil cel mai dureros. Unii oameni spun ca ar prefera sa fie injunghiati mai degraba decat inselati, nivelul de durere e mai suportabil. Poate ca e o exagerare insa durerea cauzata de infidelitatea persoanei pe care o iubesti din adancul inimii, careia ii dedici toata existenta ta si in care ai incredere totala te macina si te cicatrizeaza pe viata.

Bineinteles ca situatia se manifesta si invers; si femeile sunt cele care uita sa le reaminteasca barbatilor din viata lor ca ii iubesc pentru ca sunt barbati. Iar barbatii raspund uneori la asta inseland. Asta nu e o scuza pentru nici una dintre parti, dar ne spune ceva despre sufletul uman si anume ca e in continua cautare a afectiunii. Si ne mai spune inca un lucru important: suntem condamnati sa mai si gresim. Cat de tare si cat de des depinde numai de noi.

Mai sunt si alte motive pentru care femeile inseala. Ce spuneti de plictiseala? Unele femei inseala pentru simplul fapt ca vor ceva nou, ceva iesit din comun, pentru ca vor sa faca macar o data in viata un salt in gol. S-au saturat de o relatie ce li se pare plictisitoare, nesatisfacatoare si lipsita de imaginatie si provocari. Isi gasesc astfel o scuza sa insele, uneori chiar si cu sufletul impacat.

Iar unele femei inseala deoarece nu pot sa se iubeasca pe ele insele. Pana si aceasta categorie se imparte insa in doua tabere. Unele dintre ele cauta validarea propriei persoane in alta parte. Se gadesc ca poate iubirea unui alt barbat le vor face sa se iubeasca mai mult. Altele sunt doar auto-distructive. Nu se considera demne de a fi iubite astfel incat isi submineaza atat propria persoana cat si relatia. Iar aceasta e o modalitatea atat de usoara de distruge o relatie. Femeile ce au un respect de sine sanatos sunt mai fericite in relatii si mult mai dispuse sa lupte pana in panzele albe pentru ceea ce au si sa rezolve ceea ce e de rezolvat.

Cu siguranta ca nu am reusit sa epuizam toate motivele-motor ale infidelitatii feminine. Mai sunt unele femei care inseala pentru ca pot, altele care inseala pentru ca partenerul de viata a inselat si el, iar altele aleg aceasta cale pentru ca sunt dependente de emotia de a se indragosti. Indiferent de motive, infidelitatea poate fi, in multe cazuri, explicabila dar niciodata scuzabila.









Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.