Setari Cookie-uri

10 Replici pe care barbatii vor sa le auda

Se vorbeste mult despre ceea ce vor femeile sa auda de la partenerul lor de viata. Fie ca e vorba despre „Cat de frumoasa esti azi.” sau „ Cat de mult te admir pentru ceea ce faci.”, fiecare femeie isi doreste sa auda din cand in cand unul dintre aceste complimente magice care o fac sa isi inghita nervii, frustrarile sau replicile acide pregatite din timp.

3. "Cat timp esti langa mine nu am nevoie de nimeni si de minic."

Avand in vedere ca il iubesti pe omul cu care iti imparti viata, aceasta replica ar trebui sa vina cat se poate de natural. Chiar daca ar trebui sa se inteleaga de la sine ca el e unicul barbat din univers pentru tine e mai bine sa il asiguri ca asa stau lucrurile. Barbatii se tem de competitie (nu ca situatia ar fi diferita in cazul femeilor) de aceea e atat de usor sa ii faci sa fie gelosi. Intotdeauna isi fac griji ca altul mai bun le va lua „cucerirea”. Prin urmare orice barbat se bucura cand stie ca in ochii unei persoane el este de neinlocuit.

4. "Te iubesc asa cum esti."

Nu exista un om pe lumea asta care sa nu caute aprobarea celor din jur. Fiecare dintre noi vrea sa stie ca familia si prietenii il accepta asa cum e si il considera o persoana deosebita. Dorinta de a fi acceptat constituie esenta multor legaturi sentimentale si multe relatii nu reusesc sa supravietuiasca tocmai datorita faptului ca partenerii nu reusesc sa se accepte unul pe celalat asa cum sunt.

Nu incerca sa il schimbi. In momentul in care l-ai ales stiai pe ce pui mana. Prin toate regulile care le impui nu faci decat sa il convingi ca nu e mai mult decat un proiect de-al tau relatia voastra fiind transpunerea in realitate a piesei Pygmalion. Accepta-l asa cum e sau cauta pe cineva care sa fie compatibil cu tine.

5. "Te voi sprijini indiferent de ceea ce alegi."

Dupa cum bine stii in spatele fiecarui barbat de succes se ascunde o femeie puternica. Daca nici tu nu ai incredere ca el poate sa faca tot ceea ce ii trece prin cap, atunci cine? Sprijinul tau ii arata ca il iubesti pentru cine este el si nu pentru ceea ce poate face. In plus ii transmiti si faptul ca vei fi langa el si in cazul unui esec.

6. "Sunt fericita cand sunt cu tine."

Acesta este poate cel mai mare compliment pe care ai putea sa il adresezi jumatatii tale. Oricarui barbat ii place sa auda ca actiunile lui sau simpla lui prezenta ii induc femeii de langa o stare de fericire. Cum majoritatea barbatilor inca se uita la femei ca la niste creaturi extraterestre ale caror dorinte, nevoi si mod de comunicare constituie cea mai mare enigma a planetei se bucura cand descopera ca au facut ceva bine si ca au reusit sa ghiceasca ce anume te multumeste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.