Setari Cookie-uri

Ce nu stiai despre mine si vei afla astazi

Te-am intrebat cine sunt in viata ta si mi-ai spus sa-mi tin gura. Te-am intrebat ce-mi doresc de la viata si ai tacut un timp mult mai lung decat cel care-a trecut. Te-am intrebat ce parfum imi mangaie gatul si am asteptat rasaritul sa vad daca-ti amintesti. Te-am intrebat ce iubesc, cum si cat si ai spus: Eu sunt tot ce stii!. Dar nu e asa.

Te-am intrebat intr-o zi cum ma numesc si ai raspuns firesc: “Anca”. Este tot ce stiai despre femeia care era in viata ta de un an si ceva, dar eu sunt eu si-mi place cum suna asta. Te-am intrebat ce iubesc, cum si cat si ai spus: “Eu sunt tot ce stii!”, dar nu e asa. Ma iubesc, ador sa scriu poezii, sa respir, sa scriu texte mici sau comedii. Cred in divinitate si mi-e frica de moarte, dar de unde si mai ales DE CE sa stii?

Te-am intrebat de muzica pe care eu o ascult si mi-ai insirat nenumarate melodii, dar ai uitat ca traiesc in lumea sufletelor vii ce vibreaza si au propriile lor melodii. Te-am intrebat de culorile pe care le iubesc si ce-mi doresc plin de culoare si splendoare in viata mea. Ai raspuns sec: “Verde, mov si gri.” Nu, ador de fapt toate culorile moarte sau vii, vesele sau triste, inchise sau deschise.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.