Setari Cookie-uri

Scrisoare catre barbatul care nu ma satisface

Te plangi ca nu iti spun niciodata ce imi place si ce imi displace, ca astept sa-mi ghicesti fiecare dorinta si ca ma supar atunci cand intuitiile tale nu aduc rezultatele asteptate de mine. Stiu, nu esti magician, prin urmare nu ai cum sa patrunzi in mintea mea si sa-mi citesti gandurile ca fraze pe o pagina alba.

6. Protectia e un punct important pe agenda mea, dar, din nou, responsabilitatea trebuie sa se imparta. Asa ca daca vorbim de anticonceptionale ma ocup eu dar daca e vorba de prezervative, acestea intra in indatoririle tale.

7. Preludiul incepe cu hainele pe noi si avanseaza treptat pana la varianta nud. Daca am hotarat ca o sa facem dragoste nu inseamna ca pantalonii tai trebuie sa dispara in urmatoarea secunda. In plus, permite-mi sa iti dau un mic sfat, pantalonii sunt chiar printre ultimele piese de imbracaminte care ar trebuie sa dispara. Crede-ma pe cuvant, nu e nimic atragator la un barbat in camasa/tricou si sosete.

8. Sosetele, o alta mare problema. De fiecare data cand te vad cu sosetele in picioare in timp ce facem dragoste imi vine sa iti spun ca poti fugi mult mai repede dupa ce termini daca pastrezi si pantofii.

9. Preludiu, preludiu, preludiu, orice ai face nu uita preludiul. Nu ataca tinta ca si cum nu ar mai exista altceva pe lume. Stii ca exista si un corp atasat de ea. Maini, umeri, sani, abdomen, picioare, spate (fii inventiv, mai sunt si alte zone), toate ar trebuie sa devina opriri in drum spre tinta finala. In afara de faptul ca in felul acesta am sanse mai mari sa ma bucur si eu de un orgasm, preludiul are si un scop mult mai practic, si anume, lubrifierea. Vezi tu, preludiul nu e un moft de-al meu.

10. Te rog nu imi ciupi sfarcurile si nu imi strange sanii de parca ar fi mingi de handbal pe care vrei sa le arunci in poarta. Motivul e foarte simplu: ma doare, si, de dragul claritatii, cand ceva ma doare nu ma simt bine. Sfarcurile nu sunt drajeuri pe care sa le mesteci si nici butoane de radio pe care sa le rotesti pana dai de frecventa corecta. Tine minte ca si tu ai o pereche la fel de sensibila asa ca data viitoare cand o sa crezi ca miscarile brutale in aceasta zona imi plac vei afla pe pielea ta cat de “placute” sunt.

11. Stimuleaza-mi imaginatia si vei observa ca sunt mai excitata. Cateva cuvinte ”rele” (atentie, nu porcoase) spuse pe tonul potrivit, pot face minuni. Vorbeste cu mine si stimuleaza-mi astfel un organ sexual feminine adesea ignorat: creierul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.