Setari Cookie-uri

5 sex-stuff pe care orice barbat ar trebui sa le stie

Cu totii ne dorim ca parintii nostri sa fi facut o treaba mai buna cu noi la temutul capitol “SEX”. Oricat ne-am temut in adolescent de aceste discutii, oricat de rusine ne-a fost sa ne intrebam parintii, de cele mai multe ori ne-am dorit, mai tarziu, sa fi avut opinia lor sincera si sa fi profitat de intelepciunea lor.

Si apropos mon chere, cea mai mare parte dintre partidele de menaje a trois (din cele cateva ce au loc) implica o femeie si doi barbati. Prin urmare sunt sanse mai mari pentru un barbat sa ia parte la un trio amoros alaturi de prietena sa si un alt barbat mai degraba decat alaturi de ea si cea mai buna prietena a ei.

3. “Nu” inseamna “nu”.

Stati sa aprofundam problema: “nu” nu inseamna “bine, doar putin”, “de fapt vreau dar mi-e rusine sa zic”, “ignora-mi cuvintele, vreau doar sa te atat” sau, si mai rau, “fantezia mea cea mai mare e o partida de sex dur in care eu spun incontinuu nu dar tu iti vezi de treaba ignorandu-ma”.

In plus, daca o femeie a spus “nu” asta nu inseamna ca asteapta sa o rugati sau sa pledati in favoarea sexului. Poate ca o sa primiti o partida de sex din mila insa o sa pierdeti respectul pe care il simte fata de voi.

4. Majoritatea femeilor au nevoie de preludiu si de stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm.

In conditiile in care mai sunt barbati ce nu se gandesc nici macar pentru o secunda la placerea partenerei trebuie sa clarificam acest aspect. Femeile ating orgasmul mai greu decat barbatii si au nevoie, in general, de preludiu. Ganditi-va in felul urmator: daca un barbat poate fi asemanat cu un cuptor cu microunde in sensul ca pui mancarea inauntru, apesi un buton si dupa 3.30 minute (durata medie a unei partide de sex) e gata, femeile sunt mai mult ca un cuptor electric- trebuie sa se incalzeasca inainte.

Tehnicile exacte raman la latitudinea fiecarui cuplu in parte. Retineti ca singura functie a clitorisului e acela de a oferi placere prin urmare va recomandam pozitiile care permit stimularea acestuia.

p.s. Daca s-a descoperit ca de fapt punctul G nu exista asta nu inseamna ca si orgasmul feminin e un mit.



5. Factorii stimulatori si factorii ce inhiba gradul de excitare difera de la o persoana la alta


Acesti factori considerati “frane si acceleratori” ale excitarii sexuale pot face diferenta intre o partida de sex buna si una ce lasa de dorit. Printre factorii generali ce franeaza excitarea sexuala a femeilor se numara oboseala, stresul si grijile. Mai sunt si factorii contextuali, cum ar fi prezenta parintilor sau a socrilor (viitori socri) in camera de vizavi. Factorii acceleratori sunt bineinteles buna dispozitie, starea de relaxare, odihna, sentimentul de implinire etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.