Setari Cookie-uri

Drumul spre iubirea perfecta

Daca il las liber cum pot sa fiu sigura ca nu pleaca de langa mine?

La un momentdat vei incerca sa negi ca faci parte din aceasta categorie, apoi poate vei incerca sa gasesti tot felul de scuze pentru nereusita ta, si poate chiar vei experimenta o durere imensa cand vei realizezi ca relatia in care te afli nu-ti satisface nevoile.

Imi aduc aminte de o povestioara. Si trebuie sa ti-o spun.

La un moment dat un om se intalneste pe strada cu vecinul sau care se afla pe o banca cu cainele sau. Cainele statea jos neclintit, insa se vedea ca sufera.
Omul il intreaba pe stapanul cainelui:
Nu te supara, dar ce s-a intamplat cu cainele tau?
La care vecinul ii spune:
Pai sta pe un cui.
Stupefiat omul ii spune:
Pai si atunci de ce nu se misca, de ce nu se ridica?
La care vecinul sau ii spune:
Pentru ca nu-l doare suficient de tare.


Exact asa se intampla si cu noi. Uneori stam si suferim ca si cainele din poveste si pana nu ne doare suficient de tare nu actionam, nu ne miscam desi durerea se citeste clar pe fata noastra.
De noi depinde insa cat de mult timp vrem sa pierdem pana sa actionam, cand vedem ca durerea e progresiva. Te va durea si dupa ce te vei misca, pentru ca rana cauzata de cui va trece printr-un proces de vindecare, insa apoi vei fi sanatoasa si vei fi gata sa o iei de la capat cu experienta avuta.
Imi place sa spun ca atunci cand vei simti cat de putin durerea cauzata de un alt cui data viitoare vei stii sa te indepartezi pentru ca ai experimentat o data aceasta durere.

Te las sa reflectezi cam cat de tare te doare cuiul care se afla in sufletul tau si nu uita un singur lucru.
Timpul nu se opreste nici pentru mine , nici pentru tine.
Alegerea drumului pe care vrei sa-l urmezi iti apartine . Si daca e sa aleg iubirea in viata mea , aleg ca 80% sa fie la bine si 20% la rau.

Am invatat ca:

Daca vrei sa traiesti o iubire sanatoasa e esential sa-ti stabilesti valorile personale si sa lasi la o parte preconceptiile care te te tin in loc.
Daca vrei sa fi iubita, e esential sa te iubesti pe tine!

Mitul cu Frumoasa si Bestia nu e real. Daca crezi ca iubirea ta are efecte miraculoase si-l va transforma pe partenerul tau in printul pe care atat l-ai asteptat , astepti in van.
Daca invoci copiii, varsta, teama de singuratate ramai blocata in insatisfactie, furie, depresie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.