Setari Cookie-uri

Iubire de februarie

Februarie e considerata luna iubirii poate pentru ca o asociem cu sarbatorile iubirii. Fie ca preferam varianta americana, Valentine痴 Day, sau Dragobetele traditional, in februarie ne amintim sa ne aratam aprecierea fata de iubitii si iubitele noastre.

Raspunsul la aceste intrebari se gaseste in bagajul ce vine odata cu aceasta libertate. Printre poverile aduse de iubirea moderna se numara anxietatea necunoasterii, disperarea singuratatii, presiunea de a gasi “iubirea adevarata”, frica de imbatrani singur, frustrarea de a iubi pe cineva care nu te iubeste sau de a fi iubita de cineva pe care nu il iubesti, dezamagirea de a renunta la o relatie in care ai investit timp dar si dezamagirea de a te multumi cu jumatati de masura si cu simulacre. Probabil ca acestea sunt doar cateva dintre multele motive ce estompeaza sentimentul iubirii ba chiar si cel al fericii.

Iubirea nu are un manual de utilizare ci doar sfaturi, presupuneri, aproximari. Poate si de asta e atat de greu sa gasesti iubirea adevarata sau sa crezi in ea o data ce ai gasit-o. Aceasta e o alta mare hiba ce acompaniaza libertatea de a iubi. Lipsa regulilor de interactiune transforma iubirea intr-un razboi nedrept. Nu degeaba se spune ca in dragoste si in razboi totul este permis. Astfel fiecare dintre noi devine o posibila victima sau un posibil agresor; fiecare cauta sa obtine ceva de la celalalt. Uneori e iubire, altadata e altceva deghizat insa in masca iubirii. Asta deoarece unii iubesc cu inima in timp ce altii ‘iubesc’ cu capul. Tu in ce categorie te inscrii?


Un articol de Ioana

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.