Setari Cookie-uri

8 Idei pentru un altfel de 14 februarie

Sfantul Valentin se apropie cu pasi repezi. Si o data cu el isi face aparitia si o alta traditie specifica tuturor sarbatorilor si anume cresterea preturilor la flori, pensiuni si chiar restaurante. Comercializarea excesiva a acestei sarbatori se vede poate cel mai bine in multitudinea de inimioare ce au aparut pe piata sub forma de pernute, cani, jucarii, lumanari etc. Iar lansarea filmului Valentines Day spre sfarsitul saptamanii confirma atitudinea celor ce comercializeaza aceasta sarbatoare dar ne indica si presiunea pe care o resimtim noi, consumatorii.

3. Transforma pranzul intr-un picnic. Chiar daca vremea de afara nu e tocmai adecvata unui picnic puteti face unul chiar in sufragerie. Organizeaza picnicul ca si cum ati fi la iarba verde. Intinde o patura pe jos, aseaza o fata de masa si ai grija sa ai la indemana tot ceea ce iti trebuie astfel incat sa nu strici magia momentului.

4. Inlocuieste cina la restaurant cu o cina romantica acasa. Pentru a simti cu adevarat sarbatoarea nu e insa de ajuns ca unul dintre voi sa gateasca in timp ce partenerul se uita la televizor. Munciti amandoi pentru aceasta cina. Hotarati impreuna meniul, mergeti impreuna la cumparaturi si alegeti ceea ce va trebuie, gatiti impreuna cina etc. La final ocupati-va amandoi de vase.

5. Scrie o scrisoare de dragoste adresata barbatului din viata ta. Lasa felicitarile si mesajele prefabricate si scrie cateva randuri din inima. Identifica acele aspecte ale relatiei voastre care te fac fericita si spune-i iubitului tau de ce relatia voastra e unica si speciala.

6. Daca nu poti concepe Sfantul Valentin fara flori atunci iti recomandam sa ii explici prietenului tau ca e mai bine sa iti cumpere un ghiveci cu flori mai degraba decat eternii trandafiri rosii. Oricat de frumosi ar fi acestia tot se usuca pana la urma. O planta in ghiveci va rezista mai mult si o vei vedea inflorind in fiecare an.

7. O idee putin diferita si posibil mai costisitoare e sa incercati sa retraiti prima intalnire. Aranjati-va ca atunci, mergeti in aceleasi locuri si faceti exact ce a-ti facut atunci. Oare exista un mod mai bun de a sarbatori iubirea voastra decat prin retrairea unuia dintre momentele cruciale ale relatiei?

8. Pentru cei mai copilarosi avem si o idee mai traznita. Cum iarna nu prea ne lasa sa iesim din casa iar excursiile la munte nu sunt intotdeauna accesibile, mai ales intr-un weekend in care preturile ameninta sa creasca, incearca sa aduci spiritul naturii la tine acasa. Improvizeaza un cort in mijlocul camerei. Foloseste cateva cearsafuri pentru a crea exteriorul cortului, aseaza paturi, perne si tot ce ai mai moale pentru a fi cat mai comod si lasati-va dusi de val.

Un articol de Ioana
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.