Setari Cookie-uri

4 Jocuri picante pentru Ziua Indragostitilor

Cum Sfantul Valentin se apropie cu pasi repezi fiecare dintre noi isi bate capsorul gandindu-se la modalitati de a face ziua de 14 februarie, sau V-Day cum o alinta lumea anglo-saxona, de neuitat. Ne-am gandit sa te ajutam la capitolul acesta oferindu-ti cateva idei utile in dormitor. Cu ajutorul acestora poti continua o zi dedicata iubirii cu o noapte dedicata pasiunii.

Poate ca pare mai complicat insa jocul e amuzant si promite nu doar sa va distreze dar si sa va infierbante. Se dovedeste foarte potrivit pentru acele persoane mai timide ce nu au curajul sa ii spuna partenerului ce anume ii satisface.

4. Strainul misterios

Ramanem in domeniul fanteziei, insa jocul ce urmeaza e putin mai sofisticat. Succesul lui tine de puterea mintii dar si talentul vostru actoricesc. E destul de evident ce trebuie sa faceti: sa va imaginati ca nu va cunoasteti si ca nu sunteti impreuna. Pentru ca jocul sa fie insa pe masura asteptarilor trebuie sa parasiti dormitorul pentru aglomeratia unui bar.

Poti transforma jocul intr-o surpriza, asta in cazul in care crezi ca prietenul tau nu are nevoie de un avertisment pentru a intra in rol. Da-i intalnire intr-un bar (asigura-te ca vine singur), imbraca-te seducator (recomandam o costumatie in stil glamour, completata cu un ruj rosu si cu un machiaj potrivit) iar in momentul in care ajunge prezinta-te cu un alt nume si incepe sa flirtezi. Poti incerca si un accent strain daca te descurci. Sunt sigura ca ai vazut prin filme punerea in scena a acestui joc.

O astfel de intalnire trebuie sa se termine neaparat cu o noapte de pasiune pe parcursul careia sa ramaneti in rol. E necesar sa renuntati la inhibitii si sa va bucurati de senzatiile unui one night stand cu un ‘necunoscut’.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.