Setari Cookie-uri

10 Lectii de retinut predate in Sex and the City

Serialul HBO ce a facut furori in randul femeilor poate fi 'acuzat' de a fi schimbat peisajul relatiilor moderne. Povestea a avut un succes atat de mare incat in curand vom avea si cel de al doilea film ce continua povestea celor patru prietene din Manhattan. Sex and the City, cu toate aspectele pozitive si negative pe care le prezinta, a depasit nivelul de film devenind un adevarat fenomen cultural.

7. Unele relatii nu sunt facute sa mearga.

Pe de alta parte, indiferent de cata munca ati depune, de cat de perfect ar fi celalalt dupa standardele oricarei femei, cat timp nu exista si o mica scanteie (sau o flacara serioasa), relatia nu are sanse de reusita.

Ganditi-va la eforturile depuse de Carrie pentru a face relatia ei cu Aidan sa mearga. La un moment dat a trebuit sa accepte ca acea relatie e sortita esecului deoarece fiecare vroia sa il schimbe intr-un fel sau altul pe celalalt.

8. Dupa o relatie esuata acorda-ti timp pentru a te reface si pentru a intelege ce s-a intamplat.

Unele relatii sunt mai apropiate, altele nu, unele sunt mai lungi iar altele mai scurte, insa fiecare dintre ele isi lasa amprenta asupra noastra devenind parte din noi. Cat timp tratatam o relatie esuata drept ceva strain nu facem decat sa caram cu noi un bagaj emotional ce ne va afecta relatiile viitoare.

De aceea dupa o despartire ai voie sa plangi, ai voie sa te intrebi ce s-a intamplat, ce ai fi putut face, cine si cum a gresit.

9. Nu te schimba pentru un barbat.

Carrie e maestra in a se amagi ca e bine sa se schimbe pentru a corespunde standardelor unui barbat. A incercat sa se schimbe pentru Aidan iar mai apoi pentru Aleksandr Petrovsky pentru a descoperi de fiecare data ca nu mai traieste viata ei ci viata lor.

Nici o relatie nu te poate face fericita atata vreme cat iti cere sa renunti la omul care esti astfel incat sa multumesti pe altcineva.

10. Nu lasa orgoliul sa intervina intre tine si barbatul pe care il iubesti.

Fetele noastre trebuie sa isi mai calce pe mandrie din cand in cand, sa accepte ca au gresit si sa isi ceara scuze. Asta nu inseamna ca le dispar toate problemele dar macar stiu ca au facut tot ce le-a stat in putere pentru a repara problema. Cand vine vorba de iubire orgoliul nu isi are locul.

Foto: Trailer Sex and the city - The Movie






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.