Setari Cookie-uri

Invata sa spui NU in pat

Iti iubesti partenerul si ai vrea sa faci orice pentru a-i fi pe plac. Nici nu-i greu, deoarece toate clipele petrecute impreuna cu el sunt minunate, iar partidele de sex sunt grozave. Dar parca uneori nu ai chef Ai vrea sa stai linistita, sa vedeti un film, sa dormiti, sau pur si simplu sa te stranga in brate, nimic mai mult. Cum faci sa ii spui nu, fara sa creda ca il respingi sau ca nu il mai doresti.

Iti iubesti partenerul si ai vrea sa faci orice pentru a-i fi pe plac. Nici nu-i greu, deoarece toate clipele petrecute impreuna cu el sunt minunate, iar partidele de sex sunt grozave. Dar parca uneori nu ai chef… Ai vrea sa stai linistita, sa vedeti un film, sa dormiti, sau pur si simplu sa te stranga in brate, nimic mai mult. Cum faci sa ii spui “nu”, fara sa creda ca il respingi sau ca nu il mai doresti.

Aceeasi regula este valabila si in cazul in care iubitul tau iti cere sa experimentati ceva nou dar tie nu-ti surade aceasta idee.

Se stie ca barbatilor le plac femeile dezinvolte in pat si la un moment dat, pentru a preveni monotonia, trebuie sa incercam si ceva nou. Insa, important este sa ne faca placere. Daca iubitul tau are chef intr-o seara sa intrii in pielea unei starlete porno si sa-i indeplinesti fanteziile mult visate, nu esti obligata sa-i faci pe plac, daca nu doresti.

Nu accepta sa faci ceva doar de dragul lui, ca apoi sa te simti nemultumita de persoana ta. Este vorba in primul rand de tine, de corpul tau si doar tu ai voie sa iei anumite decizii in ceea ce-l priveste. Nimeni, nici macar iubitul tau nu trebuie sa te oblige sa faci dragoste atunci cand nu vrei. Daca accepti asta, in timp te vei simti ca folosita ca o masinarie, fara a mai avea parte de bucurie si implinire. Actul sexual trebuie sa faca placere amandurora si sa reprezinte fericire.

O femeie trebuie sa aiba incredere in propriile convingeri si sa stie sa se faca repectata si ascultata atunci cand este cazul. Nu trebuie sa ajungi sa renunti la placerile tale doar pentru a-l vedea pe el fericit. Fericirea intr-o relatie se construeste in doi si fiecare trebuie sa tina cont si de parerea celulilalt.

Daca intr-o seara esti pusa pe fapte mari, da frau pasiunii si surprinde-ti iubitul. Cu siguranta va ramane placut impresionat si va mai dori un asemenea tratament. Insa nu poti sa fi la fel de activa mereu si el ar trebui sa te inteleaga. Asa cum si tu il intelegi si nu-i ceri sa fie gata pentru o alta partida de sex, cand prima nici nu s-a incheiat bine.

A face dragoste cu persoana dorita, nu inseamna neaparat a face sex. Inseamna mai mult de atat; de exemplu un preludiu de lunga durata, presarat cu multe mangaieri si saruturi dulci, se poate sfarsi doar cu o imbratisare patimasa. La fel cum o vorba soptita cald la urchea iubitului si o atingere plina de afectiune, diafana, inseamna mai mult decat o mie de cuvinte. Astfel de gesturi ne transmit un mesaj clar, acela ca suntem iubite si respectate. Ideal ar fi sa ne reamintim de inceputul relatiei nostre, de primele atingeri, de primele nopti petrecute impreuna, acele momente de neuitat, care au condus spre o relatie unita si stabila.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.