Setari Cookie-uri

Invata sa spui NU in pat

Iti iubesti partenerul si ai vrea sa faci orice pentru a-i fi pe plac. Nici nu-i greu, deoarece toate clipele petrecute impreuna cu el sunt minunate, iar partidele de sex sunt grozave. Dar parca uneori nu ai chef Ai vrea sa stai linistita, sa vedeti un film, sa dormiti, sau pur si simplu sa te stranga in brate, nimic mai mult. Cum faci sa ii spui nu, fara sa creda ca il respingi sau ca nu il mai doresti.

Dragostea inseama sentimente si implica daruire, intelegere si afectiune din partea ambilor parteneri. Intr-un cuplu stabil, de lunga durata, indragostitii ajung sa se cunoasca reciproc, ajungand la un moment dat sa comunice doar din priviri.

Pentru ca o relatie sa functioneze si sa ajunga stabila e nevoie de comunicare. Cu o tonalitate potrivita si tact, trebuie sa ne exprimam nemultumirile de fiecare data. Altfel problemele se vor aduna, conducand spre o relatie subreda.

Desi sexul este considerat de asemenea cheia succesului intr-o relatie, trebuie sa multumeasca in egala masura ambii parteneri. Daca nu, in timp, armonia si intelegerea din cuplu va avea de suferit.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.