Setari Cookie-uri

Top 6 idei pentru o relatie reusita

Armonia si increderea stau la baza reusitei intr-o relatie. O relatie de cuplu fericita aduce cu sine si alte beneficii: incredere in fortele proprii, siguranta si implinire. De multe ori increderea si comunincarea depind una de cealalta. Nu se poate vorbi de asteptari pozitive daca nu ai inceredere in partenerul tau, asa cum nu exista sansa de reusita, cand comunicarea este foarte rara sau chiar lipseste cu desavarsire.

4. Ai aflat ca formatia lui preferata va concerta in oras? Perfect! Cumpara bilete si insoteste-ti iubitul. Chiar daca nu esti o fana infocata a formatiei respective, bucura-te alaturi de el! Sigur va aprecia gestul tau.

5. Nu astepta sa fie ziua lui pentru a-i cumpara un cadou. Surprinde-l cu un cadou simbolic care sa ii aminteasca de tine si atunci cand lipsesti. Daca nu gasesti ceva special, confectioneaza-i chiar tu ceva ce stii ca i-ar placea. Spre exemplu, ofera-i un mini calendar personalizat cu pozele voastre.

6. Comunica! Este calea cea mai simpla de a rezolva conflictele si de a afla raspunsuri la intrebarile care te macina. Dovedeste-i ca ai incredere in el si nu deveni suspicioasa daca a iesit in oras cu baietii. Asteapta-l surazatoare cu o dispozitie buna si continuati seara in doi.






Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.