Setari Cookie-uri

Scade 90 de procente daca e prost, aduce 10 daca e bun

Se tot vorbeste despre importanta sexului in relatia de cuplu. Se spune ca intr-o relatie in care certurile sunt prezente mai des, sexul ajuta la salvarea acesteia.

Probabil majoritatea veti spune ca nu acord sexului importanta cuvenita. Total eronat. Intr-adevar, sexul are o importanta destul de mare pentru buna functionare a unui cuplu. In special pentru consolidarea unei relatii de lunga durata. Insa nu trebuie sa devina pionul principal, nelipsit din meniul zilnic. La un momenta dat, va deveni principalul vinovat pentru instalarea rutinei. Sexul salveaza o relatie de cele mai multe ori, dar nu poate deveni singura ocupatie. Trebuie sa fie plusul, acel ingredient picant care va perfectiona relatia.

In functie de apetitul fiecaruia, sexul poate fi frecvent, de mai multe ori pe zi sau o data pe saptamana. Daca ajunge sa fie practicat si mai rar, va conduce la neintelegeri. Sau inseamna ca exista sigur o problema care trebuie discutata. In special in cazul cuplurilor care locuiesc impreuna.

Insa, uneori sexul practicat mai rar are anumite beneficii asupra relatiei. Atractia se mentine vie, la fel si dorinta de a face dragoste. Spre exemplu sunt cupluri care si-ar dori sa petreaca mai mult timp impreuna dar nu reusesc, daca au o relatie la distanta. Nimic nu va inlocui o noapte fierbinte petrecuta impreuna dupa o absenta mai indelungata. De asemenea, revederea va fi asteptata cu mai multa nerabdare.

Exista multe astfel de relatii care s-au consolidat in timp, finalizandu-se cu o casnicie fericita. Cu siguranta nu sexul a fost pus pe primul loc, ci sentimentele sincere si dorinta de a fi impreuna, indiferent de bariere.

O relatie adevarata are la baza principii solide: increderea, dorinta de a nu dezamagi, dorinta de a fi mereu alaturi de celalalt. Este adevarat si sexul isi are rolul lui, foarte bine stabilit. Acesta uneste foarte mult un cuplu si creeaza o atmosfera intima speciala, nemaiintalnita in alte momente.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.