Setari Cookie-uri

10 secrete ale barbatilor, dezvaluite de Richie Sambora

Chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora, a acordat un interviu pentru site-ul www.ivillage.com . Acesta trece de partea femeilor, dezvaluind 10 dintre cele mai mari secrete ale barbatilor.


Chiar daca sexul feminin a reusit sa domine industria porno (vibratoare, costume sexy pentru femei, numeroase jucarii), barbatii practica masturbarea la fel de des ca si noi, insa femeile au evoluat, iar ei au ramas la metoda traditionala.

6. Vor ca noi sa ne simtim bine


Atunci cand suntem fericite si ei sunt fericiti. Asa ca trebuie sa le spunem care sunt zonele noastre erogene, ce ne place si ce vrem. Doar nu sunt magicieni pentru a consulta globul magic si a afla dorintele noastre.

De aceea este important ca intr-o relatie pe langa respect si intelegere, sa existe si comunicare.

7. Nu le pasa de aspectul lor

Potrivit declaratiei basistului, barbatii sunt mizerabili. Ei se spala, se barbieresc si au grija de ei doar pentru ca sunt femei in preajma lor. Iar atunci cand vrei ca o femeie sa intoarca privirea dupa tine, trebuie sa ai un aspect ingrijit.

8. Barbatilor le-ar fi placut daca noi eram mamele lor

Barbatii sunt atat de rasfatati incat se simt copii chiar si dupa ce parasesc casa natala. De aceea ei se apropie tare mult de o femeie care le ofera atentie, le gateste si are grija de ei.

Insa alintarea are o limita. Partenera de viata nu este vazuta doar ca o persoana care este tot timpul langa el, avand grija ca “baietelul” sa termine supa, ci si ca un prieten de nadejde care il sprijina in situatii delicate si care ii arata dragoste neconditionata.

9. Le place sa fie imbracati de femei

Sportul international al femeilor este shoppingul. Nu mergem prin magazine doar sa ne imbogatim garderoba si sa cheltuim banii. Pentru noi cumparaturile reprezinta distractie, un mod de relaxare.

Barbatii au incredere in gusturile femeilor pentru ca in realitate ei pentru noi se imbraca. De aceea ne iau cu ei prin magazine si ne cer parerea pentru orice articol vestimentar pe care il cumpara, chiar daca este vorba si despre lenjeria intima.

10. Se tem de despartiri

Cui ii place despartirea? La fel ca si noi, barbatii au nevoie de iubire, de un partener de viata. Le este teama de singuratate.

Acesta este motivul pentru care inceputul unei relatii este greu, distant. Au nevoie de timp, de acomodare si nu vor sa grabeasca lucrurile pentru ca le este frica sa nu fie raniti.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.