Setari Cookie-uri

Ce nu e sexy pentru femei

Moda este ceea ce adopţi c穗d nu ştii cine eşti spune un citat intelept. Tind sa-i dau dreptate, deoarece indiferent de tendinte, se poarta ceea ce iti sta bine. Nimeni nu se naste invatat, insa notiunea de stil se dobandeste natural, invtand sa facem singure diferenta intre ce ne avantajeaza si ce nu.

Moda este ceea ce adopţi când nu ştii cine eşti spune un citat intelept. Tind sa-i dau dreptate, deoarece indiferent de tendinte, se poarta ceea ce iti sta bine. Nimeni nu se naste invatat, insa notiunea de stil se dobandeste natural, invtand sa facem singure diferenta intre ce ne avantajeaza si ce nu.

Inspirata de moda strazii, dar tinand cont si de parerea a mai multor barbati, v-am pregatit un top al celor mai neatragatoare “tendinte”:

1. Pantalonii cu turul lasat

Cum spuneam mai sus, nu trebuie sa te supui permanent tendintelor doar pentru a fi la moda. Pantalonii cu turul lasat au aparut prima data in moda masculina, fiind promovati de iubitorii stilului hip-hop. Insa, purtati de femei, acest tip de pantaloni cunoscuti si sub denumirea de salvari, harem pants par total neatragatori, nefeminini.

In plus, sa asorteaza destul de greu si nu avantajeaza pe oricine. Daca esti scunda, te vor face sa pari si mai mica, scurtand vizual picioarele.

2. Sandale cu sosete la vedere

Un alt trend nou, in voga pe catwalk-urile nationale, dar si pe strazi: sandale purtate cu sosete la vedere. Arata bine pe podium sau in pictoriale de moda. Ofera o nota inedita, usor excentrica. Insa, eu personal nu le-as incerca.


3. Pantofii cu bot lung si ascutit

Desi au iesit de mult din tendinte, inca-i mai intalnim pe strada. Si in combinatii total nepotrivite. Nu-i de mirare; acesti pantofi sunt potriviti in general tinutelor office sau elegante. Pantofii cu botul rotund sunt mult mai feminini, discreti si mai comozi.

4. Pantalonii cu talie extrem de joasa si burta la vedere

Nu sunt de partea designerilor care inca promoveaza manechinele skinny. De altfel, trebuie sa invatam sa ne acceptam corpul asa cum este el. Hainele de multe ori ne ajuta sa ascundem anumite defecte. Trebuie doar sa adaptam tinutele potrivite siluetei noastre. Blugii cu talie joasa pot fi extrem de sexy, atata vreme cat dezvaluie un abdomen frumos, si nu o silueta neingrijita.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.