Setari Cookie-uri

Ce nu e sexy pentru femei

Moda este ceea ce adopţi c穗d nu ştii cine eşti spune un citat intelept. Tind sa-i dau dreptate, deoarece indiferent de tendinte, se poarta ceea ce iti sta bine. Nimeni nu se naste invatat, insa notiunea de stil se dobandeste natural, invtand sa facem singure diferenta intre ce ne avantajeaza si ce nu.


5. Lenjeria la vedere


Barbatii considera sexy lenjeria la vedere, insa preferabil in intimitate. Fustele deosebit de scurte care te tradeaza imediat ce te-ai asezat pe scaun, nu ofera deloc o imagine atragatoare. In aceeasi categorie se include si lenjeria neagra purtata pe sub haine albe, usor transparente sau dantelate. Intr-adevar, pentru constrast se alege de obicei un sutien negru, dar pe sub materiale precum: bumbac, chifon sau in.

6. Manichiura neingrijita

Mainile reprezinta cartea de vizita a unei femei, asadar trebuie sa avem mare grija de imaginea noastra. Oja sarita de pe unghii ofera un aspect foarte inestetic. Contrar aparentelor, manichiura impecabila nu se obtine doar la salon, in special daca timpul si banii sunt un impediment. Poate fi realizata si acasa, rapind numai cateva minute din timpul pretios.

7. Vulgaritatea

Limita dintre sexy si vulgaritate este extrem de fina si tot mai des incalcata. De la paietele stridente si haine minuscule in miezul zilei, pana la machiajul tipator, vulgaritatea poate fi completata si de un temperament pe masura. Mestecatul energic de guma in timpul conversatiei, limbajul presarat cu injuraturi la moda, sunt de asemenea prezente in context. Un comportament total respingator, de nepermis care ar pune pe fuga si cel mai tolerant barbat.




Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.