Setari Cookie-uri

Top 100 Cele Mai Puternice Celebritati din Lume

Cunoscuta revista americana Forbes a publicat in aceasta saptamana un top al celor mai puternice celebritati din 2010: Top 100 The Worlds Most Powerful Celebrities.

Cunoscuta revista americana “Forbes” a publicat in aceasta saptamana un top al celor mai puternice celebritati din 2010: Top 100 The World’s Most Powerful Celebrities.

Locurile 50-100: Un top dominat de femei


100. Mariska Hargitay – Actrita a castigat Miss Beverly Hills in anul 1982 si este posesoarea unui Golden Globe Award, castigat in anul 2005.

41966, HOLLYWOOD, CALIFORNIA - Thursday June 24, 2010. Jennifer Love Hewitt at the The Twilight Saga: Eclipse Los Angeles premiere. Photograph: Tuukka Jantti, PacificCoastNews.com

99. Jennifer Love Hewitt – Dupa despartirea de Jamie Kennedy, actrita se gaseste tot mai des pe prima pagina a ziarelor de scandal.

98. Chelsea Handler – Turneul “Chelsea Chelsea Bang Bang” s-a bucurat de un adevarat succes, iar Chelsea a incasat doar pentru un an suma de 10 milioane de dolari.

97. Kate Hudson – Filmul “Bride Wars” in care Kate a jucat rolul principal, alaturi de actrita Anne Hathaway, a incasat castiguri de 115 milioane de dolari la nivel mondial.

96. Danica Patrick – este prima femeie care a castigat o cursa in IndyCar.

95. Katherine Heigl – a castigat premiul Emmy pentru rolul lui Izzie Stevens din “Grey’s Anatomy”.

94. George Lopez – Anul acesta J Lo a fost invitata in emisiunea lui George Lopez si a cantat pentru acesta “La multi ani” in stilul Marilyn Monroe.

93. Jeff Dunham – Cine nu cunoaste celebra replica a papusii Ahmed, teroristul mort: “I kill you”?

92. Eva Longoria Parker – Ultimul sezon din “Desperate House” i-a adus actritei 250 000 de dolari pentru fiecare episod.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.