Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai socante povesti despre vedete

Fie ca este vorba de scandaluri, despartiri sau povesti cu final tragic, vedetele sunt permanent in atentia presei.

DJ AM, pe numele sau adevarat Adam Goldstein, a fost gasit mort in apartamentul sau din Manhattan de un prieten care nu mai primise nici un semn de la el. Ajunsa la fata locului, politia a gasit in dormitorul vedetei mai multe medicamente luate cu retea dar si cocaina. Dupa primele cercetari a reiesit ca DJ AM a decedat in urma unei supradoze. Speculatiile cu privire la sinuciderea acestuia sunt intarite si de faptul ca artistul era distrus dupa despartirea de Hayley Wood.

33556, WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - Tuesday August 25 2009. Pro dancers Maksim Chmerkovskiy and fiancee Karina Smirnoff attend a party at the Coco De Ville lounge to mark the start of Season 9 for Dancing with the Stars . Sixteen celebrities and their professional partners will hit the dancefloor from Monday, September 21, 2009, to compete for the coverted mirrorball trophy. Photograph: © Josephine Santos, PacificCoastNews.com 8. Maksim Chmerkovskiy si Karina Smirnoff si-au anulat logodna

Si-au anunta logodna cu mare fast pe 31 decembrie 2008, nunta fiind stabilita doi ani mai tarziu in luna iulie. Desi concurenti in echipe adverse in varianta americana a emisiunii “Dansez pentru tine”, s-au indragostit, transformandu-se rapid intr-un cuplu foarte iubit si apreciat. Totusi, cei doi s-au despartit si motivele care au stat la baza cestei hotarari nici acum nu au fost dezvaluite presei.

7. Kanye West a a jignit-o pe Taylor Swift la MTV Award

Acest moment va ramane cu siguranta multa vreme intiparit in memoria publicului si in special a protagonistei, Taylor Swift. Aceasta a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip al unei cantarete "You Belong With Me" si in timp ce-si spunea discursul de multumire a fost intrerupta de Kanye West. Mai tarziu, West si-a cerut scuze pe site-ul personal, insa gestul sau l-a indignat chiar si pe presedintele Barack Obama.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.