Setari Cookie-uri

Top 5 celebritati despre care s-a zvonit ca au murit

Noutatile despre vedete zboara ca vantul. Bune sau rele capteaza atentia, chiar daca de multe ori se dovedesc a fi false.

Noutatile despre vedete zboara ca vantul. Bune sau rele capteaza atentia, chiar daca de multe ori se dovedesc a fi false. Daca pana acum primau zvonurile cu privire la presupusele despartiri dintre cupluri celebre de la Hollywood, mai nou, circula tot mai des vesti false despre vedete care au decedat. Redactorii publicatiei eonline.com au realizat un top 5 al celebritatilor despre care s-a scris ca au murit:

1. Taylor Lautner

Starul francizei Twilight, Taylor Lautner a creat fara sa vrea, panica in randul admiratoarelor sale. Despre acesta s-a scris ca ar fi decedat in urma unei supradoze cu droguri. Prezent la o petrecere, acesta ar fi consumat cocaina impreuna cu dansatoarele exotice invitate la eveniment. Intrat in stare grava, ar fi avut convulsii si n-a mai putut fi salvat de paramedicii ajunsi la locul faptei. Drept tribut, i-a fost realizata si o pagina speciala pe o cunoscuta retea de socializare.

Vestea a creat o adevarata isterie, asadar reprezentantii actorului au reactionat rapid. Au anuntat ca zvonul este vals si, bineinteles, ca Taylor nu consuma droguri.

2. Justin Bieber

Odata cu celebritatea, tanarul cantaret a cunoscut si dezavantajele de a fi persoana publica. Desi este la inceput de drum, despre Justin Bieber s-a scris ca a murit nu doar o data, ci de doua ori. Conform Tmz, cantaretul s-ar fi sinucis la doar 15 ani, in orasul sau natal. Neconfirmat de apropiatii acestuia, zvonul a fost ulterior dat uitarii. Insa, la scurt timp a aparut in presa o alta stire care a alaramat fanii: Justin a ar fi murit impuscat. De aceasta data, chiar artistul a infirmat vestea rea, scriind pe pagina sa de Twitter ca este teafar.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.